住開港島區既人住番出小小係咪會慘過死

721 回覆
1295 Like 123 Dislike
我宜家知你住嗰頭d居民質素比你拉低哂
講方便又去到講好住又講質素講商場,不如拉埋你老母好無屌黎講

匡湖居好無住呀傻鳩,方唔方便呀又死啦你弱智既
但九龍同新界真係好多大陸閪
唔知你成家立室未,普遍打工仔返9收6咁,早半個鐘一個鐘返到屋企已經可以買到餸煮飯,差一個鐘係差好遠。
再唔係做運動又得,搭車時間耐個種舟車勞頓其實都好攰。
做乜春佢同個仔兩間大屋都係深水灣
G4係某南區有office standby
你咁樣串班垃圾連登仔 叫佢地情何以堪 佢地成班井底之蛙 住港島都可以打飛機
係好慘
利申:用咗兩年時間調節
我美孚番工
你一開口我已經聞到你老母塊臭閪味、賤種大西北冇文化低下階層嘅臭酸味,無啦啦扯到去匡湖居,你個腦係咪裝屎,要講都唔會攞呢啲冇大商場嘅山卡啦甩皮甩骨舊樓黎講啦,睇黎你應該係匡智學校出黎,鄧你老母慘,做雞俾客中出生左個智障仔
有嘅
北區再慘啲
只搭巴士要出港島嘅話北區食得屎
傻鳩,土瓜灣近紅隧咪好撚方便好撚好住?你真係好低賤
一句講哂 住開新界 完全住唔到港島 搞唔掂
大西北人嘅眼中荃灣已經係市區
人地住壽臣山架你邊度鄉下落黎?
住咗三十幾年屯門,
一搬出市區之後就再冇返過入去,
就算同屋企人食飯都係叫佢哋出嚟市區,
人生已經浪費咗太多時間喺屯門公路上面
呢D廢佬既老土金句就唔好拎出黎講啦,咩年代啊
佢條仔有錢就唔會考慮港島劏房啦,仲要做租租露曬底,窮撚一名
你係要咁計嘅話 其實澳洲以前只係英國流放犯人嘅地方黎
憑咩同英國比
真,明明樓主條仔窮人黎,佢啲時間點會值錢
變左鬥邊區好住post
西半山比狗住
慘過住東涌
你都識講以前啦,而家英國咁撚shit,經濟差治安差,成班鬼佬都唔撚戴口罩,一啲安全意識都無,又係咁打劫亞洲人,你咪住埋我嗰份囉
我係都住加拿大or澳洲啦洗撚同你應該英國比咩
你毅進畢業?
唔好話男朋友,我有啲朋友住港島,出街一定係成村人去港島搵佢地食飯,有幾個講到明唔會出港島
有次約旺角仲要好似大恩大德咁話佢終於就下我

利申:住沙田
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞