[鐵定留守?] 採用開放式世界!傳 PS4 明年獨佔推出《Monster Hunter 5》

235 回覆
21 Like 8 Dislike
其實上面班友都幾無聊
出來做野後 有錢咪買幾款機玩

講到唔同機 是 敵我矛盾緊
其實會玩果啲一早出曬機

一早連罵戰都廢事參與

我就隔代買一集

玩左4同X

本身打算XX不了... 不過出switch就身體很誠實

緊係買曬先上黎同你罵戰撚下狗

係得一部機冇另一部果D死窮閪先話出某部機先玩

依家出係老任又變低難度 索狗咪玩啊
如果係當年由ps2 mh/psp mh2g 打起果d 人到宜家都仲可以出街同人打都幾好嘢
仲有frd 陪你打/夠恥力一齊顛
我仲送左我部ps4 俾個friend
其實上面班友都幾無聊
出來做野後 有錢咪買幾款機玩

講到唔同機 是 敵我矛盾緊

Agger.....

鐘意咪買晒兩部,冇錢或冇時間玩晒咪玩一部lor... 又唔係喺老任同Sony 打工, 做乜要做敵人

不過switch 既設計可以帶出街,玩monster hunter 係有佢優勢....始終玩psp打完傾下笑下好過淨係用mic 一齊玩好多
係咪成班窮撚無錢到兩部機都買唔起
買哂兩部連埋game我諗都仲平過iphone呀
係咪成班窮撚無錢到兩部機都買唔起
買哂兩部連埋game我諗都仲平過iphone呀

機兩邊都係2400內
Game比你炒埋價都係400頭
加埋都未夠6千
一話兩部機都有之後果D PS狗就冇聲出扮睇唔到

真係好可悲
如果係當年由ps2 mh/psp mh2g 打起果d 人到宜家都仲可以出街同人打都幾好嘢
仲有frd 陪你打/夠恥力一齊顛

本來班FD 坐埋玩都夠開兩三間房,而家都真係剩返一間,其他都係遠連多

有個女獵人結左婚生左小朋友就無玩LU

BTW 你都唔可以否認坐埋玩係好過遠連多多聲

真係好可悲

sor囉
未買switch

無錢
一早要出喺ps4啦
玩老任d垃圾畫質不如玩手機game
又多條傻鳩
一早要出喺ps4啦

我想問下mhfz叫乜
畫質如何?
一早要出喺ps4啦

睇下switch 8月會高清成點
一早要出喺ps4啦

我想問下mhfz叫乜
畫質如何?

高清貼圖
但內裡仲行緊2DOS果套
傻鳩集中討論區
真獵人玩手機game,都唔玩老任垃圾畫面芒亨

真獵人
一早要出喺ps4啦

我想問下mhfz叫乜
畫質如何?

高清貼圖
但內裡仲行緊2DOS果套

出ps4版 唔代表會高畫質嫁

真獵人

遊戲性撚同畫質撚矛盾對決
利申 索飯

真獵人

會唔會咁掉錢去玩兩條水呀

我就唔係好信 年年都咁傳

不過好睇兩部機都有
各位諗住出switch 嘅巴打點睇

我有錢雙修 8月玩住等

你就望住等

有咩點睇
兩部機都有
8月玩住switch等消息囉

可能樓主無呢 佢要二選一

講真今時今日鐘意打機既大部分都有PS4架啦
如果等得既咪得PS4版囉
唔想等既咪玩switch囉

Ps4.....等呀等 都等左幾年
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞