[鐵定留守?] 採用開放式世界!傳 PS4 明年獨佔推出《Monster Hunter 5》

235 回覆
21 Like 8 Dislike
笑到gapgap聲

即管睇下點

每個芒亨post bin 一次
笑撚死

衰撚到要拎PSP黎比3DS

不過無計,我諒解

利申定先有switch3ds廢事被人咬
希望唔會成為下次既binc 對象
笑撚死

不過無計,我諒解

係囉,啲人到今日仲覺得psp靚過3ds真係好肉酸
capcom識玩 食兩家茶飯 結果就係Fans 要買齊所有家用機

點解已經好似真係公佈左咁

當住真先咁講下花生姐
罪大玩家成陣酸味出哂黎

利申:有ps4有switch
等下等下 分分鐘一集芒亨都玩唔到
罪大玩家成陣酸味出哂黎

講明咩平台都得但Switch唔得呢句好撚肉酸
Switch係咪會成功都仲係未知數
capcom識玩 食兩家茶飯 結果就係Fans 要買齊所有家用機

點解已經好似真係公佈左咁

當住真先咁講下花生姐

咁你儲定錢買手提版PS4未?
等下等下 分分鐘一集芒亨都玩唔到

班友2011年起都冇MH玩唔爭在啦
戰鬥系統仲有得精簡?
罪大玩家成陣酸味出哂黎

講明咩平台都得但Switch唔得呢句好撚肉酸
Switch係咪會成功都仲係未知數

跟據最新行情
應該連天蠍都唔得
唔知ps4有無得玩孖車 Zelda arms splatoon呢

又講呢啲又比人話你食老本呀
BTW 本身PS4都有好GAME既

低難度

任狗真係弱智
又拎傻鳩game打飛機
此外,為迎合西方玩家的口味,故《MH5》將會作出大幅改動,比如遊戲將會變成開放式世界,戰鬥系統會有所精簡及加入 QTE 元素等,同時亦減少道具收集及出征時的準備時間等。由此可見《MH5》將不會再是一款 lobby 遊戲,反而玩家可以在大地圖上尋找及迎戰各種魔物,玩法變得更似一款 MMO 遊戲。

咁撚樣既MH玩唔玩都擺

如果係咁我會玩,之前就係因為覺得MH太多刷刷刷所以玩唔落手
少少刷刷刷不知幾好
此外,為迎合西方玩家的口味,故《MH5》將會作出大幅改動,比如遊戲將會變成開放式世界,戰鬥系統會有所精簡及加入 QTE 元素等,同時亦減少道具收集及出征時的準備時間等。由此可見《MH5》將不會再是一款 lobby 遊戲,反而玩家可以在大地圖上尋找及迎戰各種魔物,玩法變得更似一款 MMO 遊戲。

咁撚樣既MH玩唔玩都擺

少少刷刷刷不知幾好

依以為轉OPEN WORLD就唔洗刷刷刷?

咁撚樣既MH玩唔玩都擺

少少刷刷刷不知幾好

少左,姐係之前一種材料刷10幾次,如果E家刷幾次就OK,咁都好好多啦

咁撚樣既MH玩唔玩都擺

少少刷刷刷不知幾好

少左,姐係之前一種材料刷10幾次,如果E家刷幾次就OK,咁都好好多啦

佢係講道具,唔係素材
出係邊有咩所謂?咪照買,非索系不玩另計
笑撚死

不過無計,我諒解

睇清楚邊個拎出黎比先
訓左冇睇

條金海龍點
唔知ps4有無得玩孖車 Zelda arms splatoon呢

低難度

任狗真係弱智
又拎傻鳩game打飛機

點先唔算係傻鳩game

低難度

任狗真係弱智
又拎傻鳩game打飛機

點先唔算係傻鳩game

車槍球
open world咪即係無得聽胡嗚
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞