[鐵定留守?] 採用開放式世界!傳 PS4 明年獨佔推出《Monster Hunter 5》

235 回覆
21 Like 8 Dislike
其實知唔知鐵定留守既典故係笑邊個
仲好意思拎出黎開post
罪大同任記牙齒印咁深

買完switch 玩一版又無
得窮撚會左計右計
各位諗住出switch 嘅巴打點睇

我有錢雙修 8月玩住等

你就望住等

有咩點睇
兩部機都有
8月玩住switch等消息囉

可能樓主無呢 佢要二選一

而家佢出係邊部都無所謂
已經比人坑撚到買齊,就黎夠料砌牆

坑既係3ds/nds 當年因為mh想出 但諗諗下就不了

個畫質衰過以前psp mon又細 睇到眼都盲

仲有人信

其實到左今時今日仲講呢d野我覺得會係假膠多d
啲Sony fans根本就唔坻得
扮撚哂有眼光 踩低3ds同switch
比人講中就講咩畫質 連線問題 玻璃心到
罪大同任記牙齒印咁深

你又知一定係真
隻鐵定留守既p3g呢

呢單料年頭已經出過
突然炒返起

呢單料年頭已經出過
突然炒返起

u記大大間sony打手

呢單料年頭已經出過
突然炒返起

支那貼吧單料証明依排某廠真係好慌
Mmo

Rip
罪大同任記牙齒印咁深

有乜問題 淨係玩MH?
唔知ps4有無得玩孖車 Zelda arms splatoon呢

唔知ps4有無得玩孖車 Zelda arms splatoon呢

又講呢啲又比人話你食老本呀
BTW 本身PS4都有好GAME既

splatoon唔算老本其實
利申冇wiiu覺得好新鮮

低難度
capcom識玩 食兩家茶飯 結果就係Fans 要買齊所有家用機
capcom識玩 食兩家茶飯 結果就係Fans 要買齊所有家用機

正常gamer買齊家用機好正常姐
Fanboy就

點解已經好似真係公佈左咁
此外,為迎合西方玩家的口味,故《MH5》將會作出大幅改動,比如遊戲將會變成開放式世界,戰鬥系統會有所精簡及加入 QTE 元素等,同時亦減少道具收集及出征時的準備時間等。由此可見《MH5》將不會再是一款 lobby 遊戲,反而玩家可以在大地圖上尋找及迎戰各種魔物,玩法變得更似一款 MMO 遊戲。

咁撚樣既MH玩唔玩都擺
笑到gapgap聲
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞