[鐵定留守?] 採用開放式世界!傳 PS4 明年獨佔推出《Monster Hunter 5》

235 回覆
21 Like 8 Dislike
柒都算啦, 仲要貼啲舊年嘅舊source出嚟

你要屌去unwire 到屌

Unwire好垃圾,好多失實報道

係underwear
柒都算啦, 仲要貼啲舊年嘅舊source出嚟

你要屌去unwire 到屌

好心你就縮番入你老母個閪度
capcom識玩 食兩家茶飯 結果就係Fans 要買齊所有家用機

點解已經好似真係公佈左咁

當住真先咁講下花生姐

咁你儲定錢買手提版PS4未?

得任狗先會覺得mh 一定要出街玩

PS4討鬼傳2賣左幾多隻

capcom識玩 食兩家茶飯 結果就係Fans 要買齊所有家用機

當住真先咁講下花生姐

兩部都有又任狗咩

到Sony出新手提遊戲機+MH新作,你咪又係狗衝。
此外,為迎合西方玩家的口味,故《MH5》將會作出大幅改動,比如遊戲將會變成開放式世界,戰鬥系統會有所精簡及加入 QTE 元素等,同時亦減少道具收集及出征時的準備時間等。由此可見《MH5》將不會再是一款 lobby 遊戲,反而玩家可以在大地圖上尋找及迎戰各種魔物,玩法變得更似一款 MMO 遊戲。

咁撚樣既MH玩唔玩都擺

如果整到類似horizon咁樣嘅世界去接任屠龍又幾正呀,講真mh玩到去xx都係個個框架,好難吸新血
罪大玩家成陣酸味出哂黎

利申:有ps4有switch

講明咩平台都得但Switch唔得呢句好撚肉酸
Switch係咪會成功都仲係未知數

寧願佢揀獨佔
罪大玩家成陣酸味出哂黎

利申:有ps4有switch

講明咩平台都得但Switch唔得呢句好撚肉酸
Switch係咪會成功都仲係未知數

寧願佢揀獨佔

其實成件事好似Sony想打擊老任咁樣...
唔知ps4有無得玩孖車 Zelda arms splatoon呢

又講呢啲又比人話你食老本呀
BTW 本身PS4都有好GAME既

低難度

任狗真係弱智
又拎傻鳩game打飛機

點先唔算係傻鳩game

行唔到4k,唔係ps獨佔全部都係傻鳩game是常識吧

Btw 打機都要打到狗黎狗去會唔會好可悲

真係唔明點解啲人會狗黎狗去
真係鍾意打機嘅都知咩平台都一定有好game玩,多數係啲窮酸畀唔起錢買哂黎玩先會吠
唔知ps4有無得玩孖車 Zelda arms splatoon呢

低難度

任狗真係弱智
又拎傻鳩game打飛機

點先唔算係傻鳩game

真係鍾意打機嘅都知咩平台都一定有好game玩,多數係啲窮酸畀唔起錢買哂黎玩先會吠

打機打到咁樣為左乜嘢?表現對某品牌嘅忠心?定係無錢全機種制霸?

當住真先咁講下花生姐

共鬥大作God eater同討鬼傳PS4版賣左幾多隻
幾千蚊部機都買唔起

利申:雙修

低難度

任狗真係弱智
又拎傻鳩game打飛機

點先唔算係傻鳩game

人地要對主子表示忠心嘛,點可以買其他平台既機
switch 有Zelda 證明左機能有力推到open world
點解要冒險去ps 4 出隻開發成本高幾倍既mh
加上最重要既係出黎一班fd 咁玩
mh 爆紅既原點係咁
switch 完美支援到呢點
ps 4做唔到 psv 機數唔夠
屌 年年都傳架啦
其實要係psv 出好易遮
只要sony 肯包500萬隻
c 記咪會肯開發囉
又唔諗下自己sony 搵幾多類mh 既game 打佢
我先唔信CAPCOM會肯
一上PS4仲要開放世界D開發成本幾何級數咁升都有份
c 記咪會肯開發囉

VITA 544P
Switch已經720P起跳
如果班友依家仲J VITA既話...
c 記咪會肯開發囉

VITA 544P
Switch已經720P起跳
如果班友依家仲J VITA既話...

Psv咁撚失敗就算啦
如果真係PS4獨佔,諗起將來係M記人人一部軍用手提電腦咁ge PS4 portable放係枱就真係
unwire 又衝出黎柒, mmo 咪日係 mhf 囉
如果真係PS4獨佔,諗起將來係M記人人一部軍用手提電腦咁ge PS4 portable放係枱就真係

分分鐘柒過金鐘M記
你出到邊都有機玩
一日未正式公佈,一日都不會相信的。
你出到邊都有機玩

根本咁先正常,真機迷先唔會講出響乜乜機先買,出響其他機就唔撚買呢啲on9野 (其實如果出手機我就真係唔玩)

調返轉mario 仆街mon 出響ps4我都會買囉,我唔明點解要俾部機限死自己玩乜,最撚on9仲要狗來狗去,做咩啫,無錢雙機呀窮撚
罪大呢個時侯講分明別有用心
係MH死忠我諗唔介意雙修
不過改OPEN WORLD自從DIVISON後就怕怕

唔拎SWITCH比,如果真係出係PS4你D畫質追唔上HORIZON呢D級數
CAPCOM你不如出返係PSV或者3DS算了
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞