[鐵定留守?] 採用開放式世界!傳 PS4 明年獨佔推出《Monster Hunter 5》

235 回覆
21 Like 8 Dislike
玩屠龍最正係可以同朋友一齊玩,掌機先天優勢易於攜帶隨時就黎料,sony想斷人米路都正常
唔知ps4有無得玩孖車 Zelda arms splatoon呢

又講呢啲又比人話你食老本呀
BTW 本身PS4都有好GAME既

低難度

任狗真係弱智
又拎傻鳩game打飛機

點先唔算係傻鳩game

車槍球

孖車唔係車啊
Splatoon唔係槍啊
NBA playground 唔係球啊
舊年單係果句可以多平台但唔准上老任主機我已經笑咗
今年直頭改做switch又出多次?
罪大真係肯比錢叫gapcom出game多平台咬自己賓周?
咪玩啦, 以前其他廠出game要移植上ps,都必須要加新野先批准, 唔係點會有"有料測試版"le個笑話
如果係買PS4獨佔我反而會信
btw以前索索唔係成日話老任MS買獨佔可恥
今次如果係真, 又唔知可唔可恥呢?
舊年單係果句可以多平台但唔准上老任主機我已經笑咗
今年直頭改做switch又出多次?
罪大真係肯比錢叫gapcom出game多平台咬自己賓周?
咪玩啦, 以前其他廠出game要移植上ps,都必須要加新野先批准, 唔係點會有"有料測試版"le個笑話
如果係買PS4獨佔我反而會信
btw以前索索唔係成日話老任MS買獨佔可恥
今次如果係真, 又唔知可唔可恥呢?

艾倫出現

大家可以走了

大家可以走了

大家可以走了

3ds 2018年仲有game出

大家可以走了

呢啲"傳聞"
次次都話下集會出係ps度
比你地打飛機
咁認真做乜
開po果件柒撚到
開po果件柒撚到

仲要抄TAG
開po果件柒撚到

仲要抄TAG

你唔講都冇留意
咁都可以上到熱門
開po果件柒撚到

仲要抄TAG

你唔講都冇留意
咁都可以上到熱門

熱門柒po
開po果件柒撚到

仲要抄TAG

你唔講都冇留意
咁都可以上到熱門

成村人入黎笑鳩佢,咁都上唔到熱門就太可憐了
唔知ps4有無得玩孖車 Zelda arms splatoon呢

又講呢啲又比人話你食老本呀
BTW 本身PS4都有好GAME既

低難度

任狗真係弱智
又拎傻鳩game打飛機

點先唔算係傻鳩game

行唔到4k,唔係ps獨佔全部都係傻鳩game是常識吧

Btw 打機都要打到狗黎狗去會唔會好可悲
開po果件柒撚到

講下傳聞都要分柒唔柒
開po果件柒撚到

講下傳聞都要分柒唔柒

鐵定留守
capcom識玩 食兩家茶飯 結果就係Fans 要買齊所有家用機

點解已經好似真係公佈左咁

當住真先咁講下花生姐

咁你儲定錢買手提版PS4未?

得任狗先會覺得mh 一定要出街玩
capcom識玩 食兩家茶飯 結果就係Fans 要買齊所有家用機

當住真先咁講下花生姐

PS4討鬼傳2賣左幾多隻
柒都算啦, 仲要貼啲舊年嘅舊source出嚟

當住真先咁講下花生姐

兩部都有又任狗咩

你要屌去unwire 到屌

Unwire好垃圾,好多失實報道

Unwire好垃圾,好多失實報道

Switch未出係咁唱淡
出左到要爭出REPORT
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞