[鐵定留守?] 採用開放式世界!傳 PS4 明年獨佔推出《Monster Hunter 5》

235 回覆
21 Like 8 Dislike
唔洗打料的mh咁玩來做乜
出mmo咁不如玩mhfo
利申:兩部都有

5石一抽
罪大呢個時侯講分明別有用心
係MH死忠我諗唔介意雙修
不過改OPEN WORLD自從DIVISON後就怕怕

唔拎SWITCH比,如果真係出係PS4你D畫質追唔上HORIZON呢D級數
CAPCOM你不如出返係PSV或者3DS算了

2016 old news黎, 係比d on9網媒炒大左, 唔係罪大講
買曬兩部咪唔洗煩
罪大呢個時侯講分明別有用心
係MH死忠我諗唔介意雙修
不過改OPEN WORLD自從DIVISON後就怕怕

唔拎SWITCH比,如果真係出係PS4你D畫質追唔上HORIZON呢D級數
CAPCOM你不如出返係PSV或者3DS算了

話說而家PSV 總銷量同3DS差幾多?如果個距離收窄左,其實都唔係無可能 (聽講破解左?可能有助銷量 )
此外,為迎合西方玩家的口味,故《MH5》將會作出大幅改動,比如遊戲將會變成開放式世界,戰鬥系統會有所精簡及加入 QTE 元素等,同時亦減少道具收集及出征時的準備時間等。由此可見《MH5》將不會再是一款 lobby 遊戲,反而玩家可以在大地圖上尋找及迎戰各種魔物,玩法變得更似一款 MMO 遊戲。

咁撚樣既MH玩唔玩都擺

Agger
MH數字世代先黎為左就鬼佬大改玩法
但又係老任平台出個沿用舊系統既MH

我真係接受唔到
終於出PS4

努力D FF下
此外,為迎合西方玩家的口味,故《MH5》將會作出大幅改動,比如遊戲將會變成開放式世界,戰鬥系統會有所精簡及加入 QTE 元素等,同時亦減少道具收集及出征時的準備時間等。由此可見《MH5》將不會再是一款 lobby 遊戲,反而玩家可以在大地圖上尋找及迎戰各種魔物,玩法變得更似一款 MMO 遊戲。

咁撚樣既MH玩唔玩都擺

Agger
MH數字世代先黎為左就鬼佬大改玩法
但又係老任平台出個沿用舊系統既MH

我真係接受唔到

QTE 真係好on9究竟點解會有人鐘意
即係條龍衝埋黎就慢鏡狂禁a就可以打停佢
其實只要出隻mh齊晒歷代所有龍
乜廠我都屌

MHF?
真係出ps4咪幾好
大家各玩各
同埋ps4 pro既配置又勁過switch唔少
放棄便利性換黎更大既畫質提升 好多人都會同意啦

好多人但唔包括我,我覺得坐埋一齊打先係最好玩,要屌下笑下先好玩

所以我寧願佢出PSV都唔好出PS4,雖然我有PS4無PSV

mmo 點睇都似mho
唔會係mhf

mho有技能樹
乜廠我都屌

MHF?

冇3ds既怪
乜廠我都屌

MHF?

冇3ds既怪

MHF冇海戰...
Old news is so exciting
MH唔拿出街出friend玩少起碼一半樂趣
MH唔拿出街出friend玩少起碼一半樂趣

MH去到邊玩到邊先至係王道
如果要坐定定咁玩PS4/PC可以玩MHF
單料原文係大陸流料
放完上外國網居然有人信
其實會玩果啲一早出曬機

一早連罵戰都廢事參與

我就隔代買一集

玩左4同X

本身打算XX不了... 不過出switch就身體很誠實
其實會玩果啲一早出曬機

一早連罵戰都廢事參與

我就隔代買一集

玩左4同X

緊係買曬先上黎同你罵戰撚下狗
其實會玩果啲一早出曬機

一早連罵戰都廢事參與

我就隔代買一集

玩左4同X

一路玩一路屌特別過癮
比左既錢係包埋屌capcom同撚狗 ?
真係出ps4咪幾好
大家各玩各
同埋ps4 pro既配置又勁過switch唔少
放棄便利性換黎更大既畫質提升 好多人都會同意啦

佢肯個個平台出就好

如果ps4獨佔 個吸引力會大減

會鎖死係屋企坐定定先玩得(除非你玩到psv加無限上網)
咁樣無得好似psp 3ds咁隨時隨地打

上面熱血班友雖然炒車 但有點都幾中

歷史上 佢出ps2 果2代
mh唔係好受歡迎 係去到psp果代 可以出街一齊玩咁先興起 (唔記得係2G定3)

坐定定係屋企打 同 成班朋友坐埋一齊打既感覺差好遠架

不過應該都幾難出ps4獨佔嫁喇
最理想就出哂兩個平台

利申: 有switch有ps4 佢兩邊出都係揀switch
其實會玩果啲一早出曬機

一早連罵戰都廢事參與

我就隔代買一集

玩左4同X

係得一部機冇另一部果D死窮閪先話出某部機先玩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞