[激鬥戰車]F1 2021 英國站 賽後討論區 3

735 回覆
1 Like 27 Dislike
[火腿狗pole to win]F1 2021 匈牙利站 討論區 1
https://lih.kg/2636652
咁愛國做Sir就唔好住係monaco. 返英國住, 交英國稅啦
新證據?
我燈下FIA唔到會改判決先
做乜撚嘢咁早開
平時都係星期三開新po 差唔多啦
我大 FIA 公平公正一定維持原判
你都識講星期三啦
UCCU,俾人當狗咁撚
更狗出征,寸草不生
我就無咩所謂嘅不過跟返規則囉唔該
開個PO都俾人審犯咁審, siu 4
鬼叫你定落啲規則咩
關我撚事? 係唔知邊個傻仔一到星期3就催催催, 之後一個二個當係
點個咁大整蠱
邊個

語無倫次咗
開個po都要寫十誡?-_-
@兒子巴

Stroll:兒子與Vettel處在同一水準

Aston Martin車隊的老闆Lawrence Stroll認為:他的兒子Lance Stroll與隊友Vettel處於同一水準。

本賽季是Vettel加盟Aston Martin車隊的第一個賽季。Vettel迄今為止拿到30個積分,比Lance多了12個積分,但後者在10場比賽中有6場比賽的完賽排名在Vettel之前。兒子的表現給Lawrence留下了深刻的印象,“我認為他的工作非常棒,他才22歲,”Lawrence Stroll接受Motorsport.com法國分站採訪時表示,“不管是排位賽還是頒獎台,你要知道他是在和Sebastian競爭,他們倆可能處在同一水準。我不擔心Lance缺乏速度,他的經驗會隨著年齡的增加而增加,和其他車手一樣,他的經驗會越來越豐富;

”我如何評價Vettel?我認為他的起步有點慢,現在正在加速,“Lawrence評論到,”我認為起步慢的原因與測試里程不足有關,我們今年只有三天的測試時間,他只分得了一天半,我們的賽車還經歷了各種失靈,他嚴重缺乏賽道測試時間。”
咁係圖回塘定兒子生性…..呢
爸爸果然係爸爸
評價vettel果一部份都幾合理
算 fair
咁多位巴打

我又黎留名喇,有冇人想聽我鳩Up心事
善心打破零回覆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞