[激鬥戰車]F1 2021 英國站 賽後討論區 3

735 回覆
1 Like 27 Dislike
Vettel上場自己Spin
真係俾隻揪既話,咸狗一定無命
Hamilton is well known to be a hypocrite
仲未甩到
all .. no ..
德國豪華汽車製造商戴姆勒週四表示,將投資400億歐元(470億美元),準備在十年內實現全電動。該公司在一份報吿中披露了雄心勃勃的戰略,儘管它也添加了“條件允許的情況下”的警吿。 此外,報吿中還提到,到2025年,所有車型都將擁有電動版。為了能夠全面轉向電動汽車,戴姆勒計劃開設8個電池生產設施,並計劃在未來90%以上的汽車上使用一個共同的電池平台。

黑平快d賣盤算啦
魚雷成個職業生涯都好傷感

明明手車問題不大
但係俾前輩大佬嗰聲魚雷define咗

自己作為俄仔諗住為國爭光
靠自己打入紅牛
點知牙Spin喺social media嘅fans仲多過佢

條女俾後輩搶咗
宜家個女要等閒日先見得幾面
最撚甘嘅係後父分分鐘抱住個女上WDC
自己一年就揸得嗰幾十圈車

其實我覺得魚雷仲喺F1度
周不時有得見返個女可能係一大原因
巧撚型喎

如果咸爺過檔影視圈,成就可達Jason Statham

加入Merc玩Formula 1真係浪費曬禾咸咁perfect咁elegant嘅pose
佢將新例搞到愈多電子/電池野就會賣
到時D廠都係搵佢買引擎同電池
平治唔會死錯人
馬蛇勁過佢
佢16年係鳩黎 完完全全鳩黎
果時MAX又有成績 所以自己拎黎
所以支魚雷已經對準住max有得再上場嘅話分分鐘射到max投降
老老實實

無論手車定係身世
Max同魚雷都係唔同維度嘅生物嚟

嗰時Max一入場就跑低魚雷
我哋以為係Max勁過魚雷
點知原嚟係冇人可以接近到Max水平(除Ric)

馬蛇仲跑贏埋咸爺
遲早有一日馬蛇會同細舒喺front row鬥到你死我活
魚雷真係太神經刀
2025睇黎都係最後一幅燃油引擎
做咩扮 terminator......
分分鐘上WDC睇怕都難啲
今年已經係最好既機會,但比咸狗一場撞走晒優勢
出年大改例冇野預計到
當年威記真係唔係咁差
你肯定英國班紳士會比隊紅牛出到境
喺英國打英國爵士 有冇咁撚醒啊
個年的確唔差,但都唔係咁易上pod,個年除左三大隊外得兒子一個上到pod

所以我先拎素拎到分個情況來對比
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞