[激鬥戰車]F1 2021 英國站 賽後討論區 3

735 回覆
1 Like 27 Dislike
講吓INDYCAR 消息 4 次 Indy500 冠軍Helio Castroneves 下年會跑全季賽事
https://www.instagram.com/p/CRo-aQ9FB2M/?utm_medium=copy_link
支持私了 集體打架
私了
諗下兒子同牛奶私了個場景
諗下都好好笑
reverse grid上年FIA F1 車隊之間討論過
平治反對咗
由於唔可以10隊車隊全部同意
所以計劃放棄咗
的確係toto 入咗去先,跟住horner 見唔對路焗住去埋

horner 去埋我覺得無可厚非嘅,但唔代表車隊搵條友上去解釋/辯論係可以不斷發生嘅事
上年Monza隻黑狗咪又係紅旗自己踩上去講數
當時唔講而家先走嚟警告真係笑撚出聲
完全同意
所以大家唔鐘意火腿狗係有原因嘅
我意思係上年傾完就算有人否決左SQ完左都可以再拎返出黎問下車隊試下再傾多次
尤其上半年黑平冇上年咁制霸次次杆位
可是那一天,我有了新的想法

"We had the case in Monza last year when Lewis went and spoke to the stewards to understand what happened and have a look at the whole picture. During the suspension, that ability exists, so there's no reason not to."
BLM
帶埋個士巴拿上去 作為一個車隊人員 有個士巴拿係身係好正常既事
你唔比佢上去
佢就出po話你門口貼左張紙
黑人與狗不得入內架啦
BLM
賽車本來就係一樣contact-less嘅運動, 理論上任何嘅碰撞都唔應該出現
唔好合理化嗰D so-call "超技術"
Mercedes to help Bottas find another seat if he is axed

無啦保子無啦
咩料自己都唔知自己會唔會炒人?
內文佢話未決定下年個位,但如果下年唔係保子,會make sure he has a great future 咁
WDC
stoffel vandoorne: am i a joke to you?
咁樣講得應該都好大機會下年可以同保子講88
bottas 素 swap
快d放素上去咬隻死黑狗
其實平治應該都差唔多會公佈下年第二位車手係邊個, 冇可能臨到季尾先簽約,下年大改年,點都要留返半季時間左右幫手set定下年架車我覺得其實已經簽好咗,只係未決定幾時公佈,我覺得好大機會around spa就會公佈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞