[激鬥戰車]F1 2021 英國站 賽後討論區 3

735 回覆
1 Like 27 Dislike
咁希望臭黑狗同屎坑狼嘅死期快d
佢有份助紂為虐
呢樣嘢Max 自己都覺得唔妥當

Verstappen: Pole from F1 sprint race doesn’t feel "proper"
https://www.motorsport.com/f1/news/verstappen-pole-f1-sprint-race-doesnt-feel-proper/6632808/amp/
紅牛自己都係英國隊啦,係車手唔係咋
Toto:Send email又唔睇,咁你想點啊
唔係轉左licence 咩
咁michael masi 自己本身唔係裁判嚟,佢睇都無用
Vettel 都有出聲,佢覺得pole 既意義係將架車推到單圈最快果個車手,sprint race 太多其他element ,唔係代表緊同一件事。

另一邊既聲音就話pole 係代表正賽排頭位起步果個車手

但呢樣野我諗無咩車迷著緊掛.... 真係Wfc
總部係英國,成班crew大部份英國人,你話咩隊?
T1 T4 T8 T11
都可以玩攬炒/碰碰車
佢地未必唔知無用,但一定要做樣出黎,咁先可以話你個制有問題。
定義嘢係咁
Max T11 tap 狗
Ham: so dirty. No driver should allow
Max T11 tap 火腿

Ham: this guy is such a sore loser
估唔到AM啲Pit Stop Time又幾穩定
Michael: this is Toto. Please check email on bank transfer
收到風Kimi會去黑平頂保或者頂咸
我懶 內文有冇寫邊個去先
假設兩個唔係約埋孖咇咁入去
同樣情況
你見對方去左裁判房
你做唔做到咁老定係pit度等
暗示MIA偏幫火腿狗好大罪架
MIA世一最公正嘅組織黎
做下"想當年"撚先
想當年F1都係咁鬥車架啦
而家啲人整係要clean racing
變到no contact一啲都唔好睇
根本唔係racing
咁多人提議討論reverse grid
又唔見佢第一場testing完左話試/改
MIA果然是MIA
真心睇好爸爸將AM發揚光大
最好做到NASCAR咁
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞