澳洲留學生討論區(10)

1001 回覆
4 Like 3 Dislike
未有正式公布之前都唔好抱咁大期望
你最醒
save低你個留言 下年三月即刻鞭你屍
好酸呀 你慢慢等 我起澳洲un un腳等你 已經見過太多on9仔中伏
你以為我係啲起香港日日等澳洲開關既傻鳩?
個on9仔唔知真膠定假膠
佢以為個個都係香港咩 叫佢睇定啲就話人酸佢
真係on9仔黎
我依家就係澳洲喇 唔知三月係澳洲見唔見到佢過黎呢

依家Victoria完全冇出個解封road map
第一針打左70%先比你出10km 之內
我睇下你幾時有得入黎
澳洲班人做野成日改口風係常識來
我就真係唔信可以順利準時開到關
真係順利準時開到關就好笑 從來無呢支歌仔唱
準時開關係應份
有冇人apply左UNSW medicine
有冇澳洲留學苦主gp可以圍爐取暖
還返U life比我
俾咁多錢zoom真係俾fd笑到面黃
我都想要U life
仲要係最開心嘅year1
等到好灰
我好多科要face to face
想知之前有巴打9月placement申請exemption成功係咪已入境
dm吹水
轉uk 啦屌,話咩同病毒共存,跟本控制唔到依家日日千幾單咁lockdown
利申:喺wa 睇住eastern states 爆到仆街
師兄因愛成恨?
隔一陣又推一推,又狂出postanyway, 我同意你超粒方個post, nice
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞