[iOS/AN]真三國無雙斬(52)邊關刷到5星甲?

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
btw 又話等級變左80lv上限既
有軍團收人嗎?

lihkg小隊,申左留名
有冇人過到普通7-10 ?

過左困難

修羅要3星好撚難

普通要3分20先過到

困難7-10爆無雙都打唔爆個牆

好彩我有練銀忠
多謝各位團友努力

我有爆金架

好彩我有練銀忠

真係博屌喎你
多謝各位團友努力

我有爆金架

個武將合成咁易合到名將肥料既
連合3次中黃忠司馬張飛

真係博屌喎你

串王

巴打睇多次

巴打, 我個個都見到, 唔知點解淨係見唔到你個名, 我對你唔住

屌on99,平時無乜留言,但辛辛苦苦打名將番黎而家又話咩突破,即係變相名將無用,決定棄驚了,自己諗下game玩你定你玩game

送曬名將卷俾你
仲出埋武將合成都仲屌
多謝各位團友努力

我有爆金架

連合3次中黃忠司馬張飛

用金底合?

巴打睇多次

巴打, 我個個都見到, 唔知點解淨係見唔到你個名, 我對你唔住

見到你條丁啦
多謝各位團友努力

我有爆金架

連合3次中黃忠司馬張飛

用金底合?

隨機
【 ” 武將招募令 ” 發送問題確認公告 】

各位主公,大家好!

05 / 30 ( 二 ) 維護中發送武鬥場第一波活動獎勵後,有部分玩家反應未能正常獲取 ” 武將招募令 ”,目前該問題已在確認中。

為了準確確認,還請各位玩家暫時不要使用所獲取的獎勵。
待問題確認後,營運團隊會在第一時間盡快發佈公告進行通知!

造成各位主公的不便,雙兒與團隊感到非常抱歉,感謝主公們的各個建議與反饋。(´;ω;`)

屌你 一早開哂所有卷啦

用撚左先黎講,屌呀

叫佢咪撚on9 , 用左係咪唔撚派番呀 , 未撚比人屌過呀

呢個雙兒實係好褸屌
點算先GM
Lihkg9 得翻3個位 快

各位主公,大家好!

05 / 30 ( 二 ) 維護中發送武鬥場第一波活動獎勵後,有部分玩家反應未能正常獲取 ” 武將招募令 ”,目前該問題已在確認中。

造成各位主公的不便,雙兒與團隊感到非常抱歉,感謝主公們的各個建議與反饋。(´;ω;`)

屌你 一早開哂所有卷啦

用撚左先黎講,屌呀

呢個雙兒實係好褸屌
點算先GM

根據以往經驗 開撚曬先 唔好理佢
多謝各位團友努力

我有爆金架

連合3次中黃忠司馬張飛

用金底合?

唔駛
有軍團收人嗎?

lihkg小隊,申左留名

已申,估估虾
而家咁玩D銀幣完全唔夠洗
合一合都無幾千

各位主公,大家好!

屌你 一早開哂所有卷啦

用撚左先黎講,屌呀

呢個雙兒實係好褸屌
點算先GM

根據以往經驗 開撚曬先 唔好理佢

一早開曬喇
屌on99,平時無乜留言,但辛辛苦苦打名將番黎而家又話咩突破,即係變相名將無用,決定棄驚了,自己諗下game玩你定你玩game

送曬名將卷俾你
仲出埋武將合成都仲屌

都痴線,唔加難度咪個個一樣60lv
而家咁玩D銀幣完全唔夠洗
合一合都無幾千

其實銀幣係永遠唔會夠洗

真係博屌喎你

串王

燥底呀 , 2隻都重覆
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞