[iOS/AN]真三國無雙斬(52)邊關刷到5星甲?

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
不如搵人幫小妹個售貨LIST放埋第一版啦

C 有矛得平

正呀

見FB有人提,雙兒真係有聽
終於可以試裝打過關

正呀

見FB有人提,雙兒真係有聽
終於可以試裝打過關

肯定係因為課抽野已經賺到fatfat

剩係d 神石都唔知賺左幾多萬
用iphone玩 你地開全高效定點 玩十連有d熱

LAUGHED
終於除裝唔洗元寶

EVENT黎咋

LAUGHED

屌佢老母偽娘!
【05.30 update take-a-peek #4】

You can finally play and interact with your guildmates!

由於時間關係
幫大家翻譯左

【05.30更新觀看#4】

你最後可以和你的公會玩耍和互動

翻譯得夠衰喎你都

行申:AL UE拎E

唔止英文 , 中文都打錯字呀gm

真正翻譯係

等左咁撚耐!而家你終於有鳩得同公會班撚樣一齊玩啦屌
【05.30 update take-a-peek #4】

You can finally play and interact with your guildmates!

由於時間關係
幫大家翻譯左

【05.30更新觀看#4】

你最後可以和你的公會玩耍和互動

翻譯得夠衰喎你都

行申:AL UE拎E

唔止英文 , 中文都打錯字呀gm

真正翻譯係

等左咁撚耐!而家你終於有鳩得同公會班撚樣一齊玩啦屌

成班撚樣
屌佢老母係咪傻嫁除元寶都限時

即刻除哂衫先到時
有冇諗過唔係雙兒聽到我哋聲音 係果邊做到嘢

跟本唔關雙兒事

跟本唔關雙兒事

繼續屌爆佢個臭閪

聽日fatfat
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞