[iOS/AN]真三國無雙斬(52)邊關刷到5星甲?

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
其實佢所謂突破咪即係7星,要六隻六星,仲要限你金邊 你玩埋我個份

堅?

其實佢所謂突破咪即係7星,要六隻六星,仲要限你金邊 你玩埋我個份

人地白貓玩突破都係玩突石 , 任何角色都用得 (佢都有既 , 商城買囉)
人地4次爆突 , 佢就6次 , 識玩
lihkg2收人嗎

人地白貓玩突破都係玩突石 , 任何角色都用得 (佢都有既 , 商城買囉)

爆突完再爆爆爆爆爆爆突
7lv公會 真勞力士斬 有4個位,收60lv人,有意留id

唔見喎
真勞力士斬7lv公會收4人,有意留id

申咗
id: bluway

ID:栗田

淨見到bluway
我屌,軍團副本每次+10元寶先有得打

BTW好似去到30元寶頂盡
一早同你地講 雙兒係唔屌得架啦

講真 隻game難d都幾好呀
Lihkg 小隊各團員注意: 軍團副本已開
推PO推得好快

申咗
id: bluway

ID:栗田

淨見到bluway

重課玩哂
迫d少課人士棄驚
我想問金軍功同銀軍功點拎???
我得銅軍功

我屌。

6星突6次好合理WO
7-9 點解堆兵長d霸體值唔識扣
7lv公會 真勞力士斬 有4個位,收60lv人,有意留id

唔見喎

名:軌
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞