[iOS/AN]真三國無雙斬(52)邊關刷到5星甲?

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
【 ” 武將招募令 ” 發送問題確認公告 】

各位主公,大家好!

05 / 30 ( 二 ) 維護中發送武鬥場第一波活動獎勵後,有部分玩家反應未能正常獲取 ” 武將招募令 ”,目前該問題已在確認中。

為了準確確認,還請各位玩家暫時不要使用所獲取的獎勵。
待問題確認後,營運團隊會在第一時間盡快發佈公告進行通知!

造成各位主公的不便,雙兒與團隊感到非常抱歉,感謝主公們的各個建議與反饋。(´;ω;`)

屌你 一早開哂所有卷啦

用撚左先黎講,屌呀

根本所有人有玩四萬第一波都冇

同埋根據佢以往既處理手法
應該係開左先
連抽2隻呂布

可以突破咪爽
仆街1 普通7-10打唔過
連抽2隻呂布

可以突破咪爽

得1隻肥

巴打睇多次

各位主公,大家好!

05 / 30 ( 二 ) 維護中發送武鬥場第一波活動獎勵後,有部分玩家反應未能正常獲取 ” 武將招募令 ”,目前該問題已在確認中。

造成各位主公的不便,雙兒與團隊感到非常抱歉,感謝主公們的各個建議與反饋。(´;ω;`)

屌你 一早開哂所有卷啦

用撚左先黎講,屌呀

叫佢咪撚on9 , 用左係咪唔撚派番呀 , 未撚比人屌過呀

即係佢送少左張名將卷?

送錯左普通五星

即係開晒佢先,佢夠膽唔賠咩
有冇人過到普通7-10 ?

過左困難

各位主公,大家好!

屌你 一早開哂所有卷啦

用撚左先黎講,屌呀

叫佢咪撚on9 , 用左係咪唔撚派番呀 , 未撚比人屌過呀

即係佢送少左張名將卷?

送錯左普通五星

True
搵唔到近期有咩活動送普通5*
3-6星專武箱抽到

過左困難

修羅要3星好撚難

過左困難

打到修羅7-9

過左困難

過唔到困難7-9
之前係咪話有裝備特破
Lihkg小隊 重有兩個位
武將合成真係幾過癒 好運既人係會合到原5

中左企定定BUG
有冇公會有位?

yuyyyyi

唔見你喎巴打

巴打睇多次

巴打, 我個個都見到, 唔知點解淨係見唔到你個名, 我對你唔住
之前係咪話有裝備特破

正啊!!!!!!!!!!!!!!!!
張原5好似比人set黎中硬重覆咁
第一波4萬分無原五?

過左困難

修羅要3星好撚難

普通要3分20先過到
有軍團收人嗎?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞