[iOS/AN]真三國無雙斬(52)邊關刷到5星甲?

1001 回覆
0 Like 0 Dislike

屌,真係

near巴 公會仲有冇位 想留定兩個位我同個fd 諗著用哂貢換埋張5星卷 就走

無了

好高傲

乜春 , 無都話有咩

屌,真係

我都抽到一隻(第2隻..)
LIHKG8團長, 我係副團, 我貪玩升到7LV團同開左軍團副本, 你唔會怪我個可?

LIHKG8係咪仲有位

YES,

依加更新緊隻game
即係40LV 是旦A將B將都可以合隻5星C將出黎?
其實即係疑似合裝
只係個POOL大好多

YES

武將 只要爆LV(2星>20 ,3星>30 4星>40LV)
都可以合成

明白
但想搏原5就一定係要兩隻4隻撞
因為佢最低既金就係5星

咁可以怒衝D 30LV合下... 我覺得自己唔會抽中香香
雖然而家7日送周瑜

我好好彩,博到張5星黃忠
但宜家咁都幾好, 好過一直花元寶黎抽將

很想要....
屌on99,平時無乜留言,但辛辛苦苦打名將番黎而家又話咩突破,即係變相名將無用,決定棄驚了,自己諗下game玩你定你玩game
near巴 公會仲有冇位 想留定兩個位我同個fd 諗著用哂貢換埋張5星卷 就走

無了

好高傲

乜春 , 無都話有咩

好惡
屌on99,平時無乜留言,但辛辛苦苦打名將番黎而家又話咩突破,即係變相名將無用,決定棄驚了,自己諗下game玩你定你玩game

都係
多謝各位團友努力

金令牌有咩用架

突破能力會+定係只係+技?

屌,真係

我都係中布仔,但有暈專

加技能上限

屌,真係

我都係中布仔,但有暈專

我都有暈專 但係無肥..

屌,真係

我都係中布仔,但有暈專

我有兩隻,1五星 1四星
有冇公會有位?

林美香吖
爆突要6次真係好貴
有冇公會有位?

林美香吖

加技能上限

突破卷點先有?

加技能上限

突破卷點先有?

信用卡
有冇公會有位?

yuyyyyi
【 ” 武將招募令 ” 發送問題確認公告 】

各位主公,大家好!

05 / 30 ( 二 ) 維護中發送武鬥場第一波活動獎勵後,有部分玩家反應未能正常獲取 ” 武將招募令 ”,目前該問題已在確認中。

為了準確確認,還請各位玩家暫時不要使用所獲取的獎勵。
待問題確認後,營運團隊會在第一時間盡快發佈公告進行通知!

造成各位主公的不便,雙兒與團隊感到非常抱歉,感謝主公們的各個建議與反饋。(´;ω;`)
困難7-9 已經完全打唔入
可以等突破武將先繼續打了

屌,真係

我都係中布仔,但有暈專

我有兩隻,1五星 1四星

依家係王元2呂布2..

加技能上限

突破卷點先有?

信用卡

吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞