[iOS/AN]真三國無雙斬(52)邊關刷到5星甲?

1001 回覆
0 Like 0 Dislike
lm等睇垃圾中文翻譯

大家好,我是雙兒,今次我為帶來福利,bilibala,日期為5月30至5月15。

跟手有人會屌佢時間想點,好似係
聽日加埋之前升六星嘅獎勵,仲唔fatfat
真勞力士斬有一個位,長期四箱,招60lv,有意lm

happpyyy requested thx ching
lm等睇垃圾中文翻譯

大家好,我是雙兒,今次我為帶來福利,bilibala,日期為5月30至5月15。

跟手有人會屌佢時間想點,好似係

大家可,禾系雙兒,吾巧問禾宥矛J
新活動會系2016年4月32日結算,主公們加油豬
聽日加埋之前升六星嘅獎勵,仲唔fatfat

我要係UP之前抽哂D金佢因為有司馬up
但唔是好敢抽下去
【減價成本】
➡活動期間:
✔2017. 05. 30(週二)維修後 - 06. 15(週四),維護前
➡活動詳情:
✔取消4〜6星級的物品將消耗硬幣而不是錠。
✔1〜3星級物品的成本不一樣會相同
勇士!
在過去一個月中,我們已經收到了很多反饋意見和想法,用於取消訂單item!
而且我們已經“減少物品的成本”事件,以充分反映您的反饋!
此次活動將在紅色戰役第1季更新後應用!
【減價成本】
➡活動期間:
✔2017. 05. 30(週二)維修後 - 06. 15(週四),維護前
➡活動詳情:
勇士!
在過去一個月中,我們已經收到了很多反饋意見和想法,用於取消訂單item!

絲路呢
嘩屌 皇恩浩盪呀 拆裝限時唔扣元寶
終於搵到張5星卷,有無4箱公會可以收埋我
30/5 0200-1100?好似係
嘩屌 皇恩浩盪呀 拆裝限時唔扣元寶

真係多撚謝 可以換裝啦終於

happpyyy requested thx ching

加咗
【減價成本】
➡活動期間:
➡活動詳情:
勇士!

絲路呢

佢google translate
【減價成本】
➡活動期間:
➡活動詳情:
勇士!

絲路呢

佢google translate

好似通順過雙兒
雙兒係傳說中僅敗於google手下既中性物體
新玩
抽到兩隻一樣既角金底
一隻3星一隻4星
升邊隻好

新玩
抽到兩隻一樣既角金底
一隻3星一隻4星
升邊隻好

我覺得3星
你可以喂佢食4星升lv
再用返同名肥料衝佢技?

但本身4星既將能力會比3星既勁d(升左做4星就完全一樣)
所以睇下你係咪等隻4星過關~~
想打隻奶典肥 打左80體力
仲未打到
成日唔夠位堆肥
602,孫權,大喬全部齊哂肥,冇金框
咁多位巴打如果俾你揀會放棄邊隻先
同埋銀孫權銀大喬會唔會選擇練?
成日唔夠位堆肥

呢D我覺得可以唔洗特登堆肥?
因為玉都算好開
想打隻奶典肥 打左80體力
仲未打到

試下普通4-4
成日唔夠位堆肥

呢D我覺得可以唔洗特登堆肥?
因為玉都算好開

孫權
成日唔夠位堆肥

放棄大喬
銀框咪撚練 呢d , 遲d 1車車送比你
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞