英國Deliveroo好無做 1

593 回覆
147 Like 23 Dislike
我對住嗰啲鬼佬都好少就住我,可能係客,級數唔一樣,語言極力就好大
係外國做啲見客工嘅亞洲人俾佢地印象英文都係一流
點步兵,行撚死喎
我追post睇到好似唔洗有單車就已經可以申請 到收咗你先買單車都未遲 唔知我有冇理解錯?唔該晒先
通常係睇city, 你周圍R下啲師兄問下佢係點,以我所知London同Edinburgh通常會上樓,Manchester 啲客會落樓接你
唔該哂你巴打!
聽人講過,千祈唔好撞,一有唔好記錄就洗唔到底,同埋好易俾人加保費
交稅個時麻煩到人
Deliveroo waiting list 依家要等幾耐先可以開工?
有人介紹1個月內,無人介紹直到永遠

利申:親身經歷
on9既,我up曬資料上去,但佢話要BPR 去proof right to work,我cap左gov.uk個網站個 BNO right to work share code比佢佢email黎話唔得……點搞。
用app申講BNO visa又係on9既, 無BRP又係貼紙o係passport

我唯有用email 再cap圖 同佢解釋一次希望佢睇倒
我申請左個account諗住做下parttime

連kit都拎埋但login唔到
問cs 佢覆我個電話number有active user用緊
叫我開多張卡比過個number佢
車定係單車?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞