英國Deliveroo好無做 1

593 回覆
147 Like 23 Dislike

近近地比上星期個數你地參考下, 我算做得鍚身, 啲東歐仔真係日日都200up, 我算最弱, 因為每晚收工大家都會拎部電話出黎大家睇下成續...
姐係咁, 其實我想帶出一樣野, 英國渣車搵食好普遍, 你就算唔做送餐, 你做送貨, 郵差(棍波), 送pizza, 都搵到食, 仲有我當送外賣係一種技能, 你送熟哂啲路, 求期walk in一間中餐館問請唔請車手, 佢地多數請, 不過我唔到最後我都唔會打華人工, 因為佢地仆街囉, 大部份都唔會同你買保險,
初初做一開頭個幾個月好撚慘架, 又唔熟路, 手車又唔掂, 車胎都換過幾次, 又比人抄牌, 渣車搵食其實都係辛苦錢, 會做到腰酸背痛架
落一落車送就抄咁癲
脫歐後東歐人唔係要走咩
抄牌果啲人係死敵黎, 有時特登呢埋某啲位捕住你都試過, 佢地唔會理你落一落車定點樣
呢層唔知, 大把羅馬尼亞人仲喺度搵食, 佢地搵埋搵埋會班錢返老家起屋
留從定個名,已經係london等緊車牌,係香港有做fuckpanda車手,有諗過係到都係做外賣仔
Eu settlement scheme
英國揸電單車搵唔搵到食?
搵唔搵到食真係無人可百分之百保證, 不過渣得26果啲, 都係雙開uber同deliveroo, 26行動力非常高, 唔怕塞車, 亂7咁泊, 左穿右插, 油費每日幾鎊銀, 成本低, 最怕落雨同落雪, 但我身邊有8成26車手都一定炒過車, 只係大炒同細炒分別, 多數都係線胎, 所以我覺得係玩命, 不了
仲有宜家啲東歐仔已經玩到一架車, 2個戶口,行孖必, 同埋自己另一半一齊搵錢, 一個去拎外賣, 一個睇住架車, 一有咩炒牌同比人趕就開車走
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞