英國Deliveroo好無做 1

593 回覆
147 Like 23 Dislike
26送唔到啦,好多貨點拎
留喺香港都係死路一條
返大陸啦
巴打你幾錢入手?
我都想買架細車仔, 但Budget有限, 千零二千磅有冇推介?
二手
我架£4000, 千令二千買舊小小 corsa
日頭46去市中心好驚俾人抄牌
Plymouth Amazon flex長期冇slot
正常
最易揾錢吊下命先
我都用電動單車做緊 不過真係無見過女仔做咁滯
Ubereats好少錢 希望deliveroo快啲批
絲?單車送夏天就ok,冬天真係頂唔順,btw ebike 幾錢?
是的
頂唔順都要頂硬上 最多買多啲裝備 不過依家頭盔都未買
我果架喺halford 買 clearance £900 原價£1450
有份穩定正職都ok 唔洗成日跑數
我喺Manchester 都有諗過落返去南部
通常啲唔對路都係google map俾條閪路我行
你本身deliveroo係bike/ebike? 想知通常一單幾遠
咁都抵買wo,係咪真係差好遠,舒服過普通單車好多?
無helmet 唔掂wo,去迪x 龍買頂平平地啦 , 個頭好重要
搵到文職?我覺得做外賣其實幾好,起碼自由自在
真係差好遠 我第一日返係用普通單車 踩撚到死
單單都3 miles up咁滯 最遠6.2miles on9
一嚟攰啦 二嚟慢 浪費咗好多時間 又見有平就買咗
返唔到轉頭

會去買返個因為第一日轉ebike炒過一次 因為未慣
我都覺 時間好快過 同埋有個動力搵啲少少
不過就真係有啲危險 有時啲車貼到勁撚埋
嘩 6.2mile 咪成10公里,,好誇張 成條tuen mun 公路,不過保護野著番足好d , 跌親無得claim,有d L 樣揸車都好快
會買裝備了
你決定好去邊到落腳未
開車做 洗唔洗另外買insurance??
買ebike咁貴,驚唔驚俾人偷車?
買個好啲個鎖 同埋買咗個alarm
屋企apartment果到有bike storage
唔買基本上唔洗撈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞