[Switch/PS4/STEAM]《超級機械人大戰30》2021年10月28發售(11) 屌你老母DLC商法

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
開場全部機半血,0EN,0SP
比敵人圍住係中間
每殺1部敵機就即時彈1部敵增援
魔裝機神唔勁係因為無左精靈,
宜家係愁幫佢轉左動力先開到,
睇佢會唔會講點樣拎返精靈力量
隻GAME一部機勁唔勁主因唔係睇設定
係睇整個個點SET
設定上風魔個個負念系統令佢起碼有2OG個時既實力
但就算係2OG既風魔GAME入面都唔可以話係勁
古仲勁 唔通設定古贏到風魔?

睇寺田個款都係鍾意小白多D
所以咪set到佢勁D
明明設定係調返轉
咁機戰有版權加持 理應吸一大堆fans
個銷量都俾人拋 點都係衰自己
想問下switch store依家買機戰X有特價? 我login日本store仲係見8000幾yen
機戰w上part最尾果關好似係只可以打一次 打完就即刻收皮
30 STEAM有價了
普通 $449
Deluxe $639
Ultimate $819
打機界新種丫嘛
基本上有佢的集數都係咁,只能打一hit
T一下就歸西
鍾意邊個咪SET勁D囉 最佳例子咪奪魂者
勁過晒乜柒風魔 龍虎王 G凱撒 南極大帝 TE9號機 超級魂之劍
古<風魔<新古<<<<憑依風魔
去到OG風魔連古都不如
仲要創通都勁過佢
弓天使都勁啲
要絕望感可以打A portable ,有關打萬丈既敵人,條友回血仲快過我輸出。

最終關有回合限制,boss血又高,當時年少無知既我係真實系fans,超級系高輸出啲機練得唔多,又係輸出追唔上回血
Alpha 外傳 TurnX
要由頭打過
輸出追唔上回血
諗起再世阿婆艦(1周目)
弓天使正常lv先 md冇幾多個會輸佢
md設定入面第1一定冇啦 234一定有
結果就係冇愛會入雪櫃
大腦有玩過舊版知道要打埋
留定手一黎就搞掂
綠毛又係第一turn就打死
map清援護
超級系大絕扑死佢
佢劇本寫得衰又偷格邊怪得人,成日懶諗用次元震搞掂
弓天使勁咩果時用光刃閃
第一行第二句打後講緊風魔
正常
我阿呆奪魂者 牛仔拔刀機
咁w17都冇選擇
實唔及上面好打
當年機戰淨係玩過W同K呢兩個低難度機戰,抱住機戰係劇情遊戲既心態去玩

點知a呢啲舊作重制難度完全唔一樣

最後悔係練咗幻之擊墜王同冇練超級系
有冇巴打知港島邊間有初回實體訂
其實想便攜性係咪買steam仲好
可以手機連住玩
打過A就會覺得有愛
你咁講ps都有remote play
一路都對w17有愛
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞