[Switch/PS4/STEAM]《超級機械人大戰30》2021年10月28發售(11) 屌你老母DLC商法

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
龍虎王人氣應該差緊d啊
但奇怪係出srx唔出古鐵
都係嗰句啦,og2 嗰陣已經係系列水尾,之後仲要喺水尾既水尾搞隻md出黎,我真係唔期待佢會好好幫og收尾,隨時一個唔該又心雄諗住分上下集
寺田果日都開到聲,OG想整但目前根本開工都未,我覺得OGMD既失敗
寺田依家講唔掂笨大比budget
而出模型果堆,只係消費下情懷
你見近幾集拉返D機落版權作就知OG短期內唔會出到
始終md條數唔太理想
2og既成功,整雄左笨大個心
再等下
下集古鐵
下下集mk3龍虎王差唔多
要講輩份
srx下過就c2
係整雄左寺田個心啫
其實講輩份仲夾佐64真魔裝
不過大家都知前面唔可能 後面黑歷史
咁都要笨大肯放水比佢先雄到個心
我覺得寺田優先事項,應該搵過第二個劇本家
明明d/64 個故咁正,但之後冇哂依類型故
其實2OG應該真係好燒錢,25萬銷量隨時都係蝕本
Don’t stop Carry on
真正既光之翼
64冇可能啦
個版權分左咁多分,太難搞
真魔裝就算啦
其實如果ogs同外傳
畫面演出照舊,淨係改語言(中/韓/英)
有冇人受

所以如果一集一套龍虎王仲要等下
仲未計翻兜
出steam已經可以執多一水
HG第一炮又係佢其實都幾比面
如果Ogdlc有人性唔係咩舊野
正路都會同魔裝srx有關
前面正路就瓦古/瓦r新古
後面rgunart1
岩岩4部
2OG其實我都想佢放STEAM
無聊器玩2OG好煩
我上K島睇番
鏡俊也 主要作品 64、D、J
風格上戰爭味道相重的作者,J以後退出了業界,據說後來得了抑鬱症
人地始終機戰原創大佬
成本應該唔會太多
之前有it巴打講過語言coding改少少野就換到語言
呢個都係
第二次出嚟救場果下真係好深刻
唔出奇
佢寫d故都比較黑暗
我點都記得64真男個生世同反抗軍條女
笨大依家想佢地集中左30同DD先
等30搞埋幾個DLC應該都會俾佢地搞返OG
佢繼續出到週邊都證明買氣唔差
笨大應該冇講死唔再出OG 但係又未批
寺田冇辦法應承玩家一定出到先咁樣講
去到邊都俾人問OG應該人都燥
希望唔好好似MD咁啦
MD咁樣我覺得好大原因都係因為同V一齊搞
Z3之後得2年時間
搞到兩頭唔到岸
2年時間係可以整到機戰30咁系統革新
但係V同MD同時搞 可能仲趕過出X出T
雖然話版權同OG係2個組 但相信整版權果陣OG組唔會企係度食花生
人手唔夠就唔夠啦
當然係
VXT3主角+亡靈
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞