[Switch/PS4/STEAM]《超級機械人大戰30》2021年10月28發售(11) 屌你老母DLC商法

1001 回覆
10 Like 2 Dislike
中期整容咪得,天使龍都試過
淨係玩過 OG 外傳 , 其實當時都唔知頭唔知路就買左黎玩
如果無記錯,我個機戰 history 應該係 :

第二次超級機械人大戰 G (GameBoy) > 機戰 compact (Wonder Swan) > 機戰 compact 2 地上篇 (Wonder Swan) > 機戰 compact 2 宇宙篇 (Wonder Swan) > 超級機械人大戰 (GameBoy) > 機戰 A (GBA) > 機戰 R (GBA) > 機戰 D (GBA) > 機戰 J (GBA) > 機戰 F + FF (PS1) > 機戰 Alpha + Alpha 外傳 > 機戰 MX Portable (PSP) > 機戰 OG 外傳 (PS2) > 機戰 Z (PS2) > 機戰 Z2 破界篇 (PSP) > 機戰 Z2 再世篇 (PSP) > 機戰 T

因為以前無錢追唔到咁多主機,所以都玩得好亂下
oe真係79寶渣nu
steam上埋top seller
PS2應該有OGS?
有 OGS,不過無玩到
係囉
最關鍵那隻都無玩真係會唔識d人架喎
OGS正過外傳
又易玩過GBA版
外傳 Kaiser, 修羅 太勁啦
第二次都係
以前啲機戰,戰鬥動畫雖然無依家咁靚,但真係唔飛戰鬥片段睇晒都唔會覺得煩,睇到可以背返啲台詞都完全無問題 (加美尤 : "右?いや、正面だ!")。依家嗰啲真係睇完一次就唔會想再睇,搞到依家可能個角色有 10 句台詞,只係聽過其實 3 至 4 句
可惜Z3就係衰喺故仔同鬼隱Z1作品度
有@3既規模但故仔變到K同級
依家睇戰鬥都係駁佢會唔會有crossover台詞
呢樣係睇隻機戰懶唔懶
任系統常就比較多特殊台詞,尤其L打後多左限定戰鬥台詞
本家就
你錯過晒NDS同3DS時代嘅機戰

2個都可以加入我方
因為主機無買 NDS 同 3DS
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞