【ViuTV】香港首部BL劇《大叔的愛》討論區 (48) 我最期待嘅畫面!!!

1001 回覆
7 Like 0 Dislike
配菜仲搶眼過主菜
https://fb.watch/v/1LLwudXyM/
嗰場堅係正,仲加插部長嘅情深msg
naki maki maki maki
咁多女fans
都要留番啲幻想空間比金主㗎嘛
黃德斌真係當佢係一個細路咁寵

唔覺有幾深愛
我都係 好想做撈撈家姐照顧佢
不過教姐同教主都好好感情
其實我覺得成日話佢本色演出係抹煞晒佢嘅努力
同當年班老屎忽評審員話張國榮係gay所以春光乍洩先做得咁好一樣咁仆街
其實而家大家既接受程度都高左好多
如果可以因為呢類劇既契機可以令佢放得低呢個包伏就好
教主咁好既藝人 出櫃都會好多人繼續支持佢 都係咁charm既教主
打蛋都唔識走去煲粥,嗰場田中圭做得好好㗎
睇carmen姐同平哥仲開心
至少係觀眾想睇既野
但睇牧田既互動十次有七次都係虐牧
btw Sor禁錯負皮
同埋大家好似覺得搞笑就比深情戲easy
但誇張喜劇真係好易就尷尬 同做唔出個效果 希望大家都識得欣賞田田嘅多方面啦

加埋牙登本身啲觀眾緣先幫個角色加咗好多分
唔係真係仆街到極點
真係好心痛好心痛
係 都唔會有人話直男演戀愛劇係本色演出啦
感情戲表現到感情咪演技囉
因為阿田係編劇嘅工具人
咁改法日本人睇返肯定鬧到七彩
兒登救左渣田
抹嘴, 吹波同玩攤位遊戲個度超細路feel
是咁的唔好理#2繼續討論ok?

【ViuTV】香港首部BL劇《大叔的愛》討論區 (49) 到底牧田做錯啲咩要俾班編劇撚到體無完膚
https://lih.kg/2615423
有link可以即刻睇返補補血
希望啲人意思係講牧同教主本身性格似 先話係本色演出
唔係嘅話真係收皮
BG Line啲演員都可以演到屎咁啦
教主幕幕感情戲真心做得好好
本來好期待呢段
年年都話期望佢地百屌成才
期望到而家去到呢套有原著打底嘅劇都可以搞成咁
我寧願佢地唔拍都好過毀經典
拍30歲分分鐘佢地會幫安達同腐女同事加條bg線
建議大家block左#2佢
同你一樣!!! 越大個越明白鍾意同支持一個人就係希望見到佢快樂 所以好希望教主努力追夢之餘都可以開開心心咁過 同埋唔好捱壞自己身體
搞咩呀嗰位Ching
自從半澤直樹之後,日本人好鐘情顏藝呢樣嘢,有顏藝佢地可能已經讚左。

利申:唔太識點樣欣賞顏藝。
安達好溫柔,兒登唔得,要拍搵皮皮(不過製作組都係會炒粉,所以唔好拍
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞