[Welcome Bernardo]曼城球迷吹水區(23)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
Manchester City ready £50m bid for Southampton's Virgil van Dijk with spending spree set to continue. [The Times]
VVD

明明雲迪克著過我城波衫 點解仲未黎
Breaking | Manchester City have a €50m agreement with Atletico Madrid for Lucas Hernandez, according to Cadena COPE.

COPE: The deal would have already gone through were it not for the uncertainty surrounding Atletico Madrid's ability to recruit this summer.

COPE: If the CAS rules to maintain Atletico Madrid's recruitment ban tomorrow, Lucas's €50m move to Man City will happen next summer.
呢單咩料

呢隻後生中堅好似冇咩點出過
值唔值50m
Mandy開ig live開2分鐘

有咩睇

有咩睇

開左2分鐘
我未入已經完左
隻龍黎左曼市3日都仲未官宣到 係咪過左鄰居到頂ddg喇
隻龍黎左曼市3日都仲未官宣到 係咪過左鄰居到頂ddg喇

佢本人都話已經簽左 差official announcement
上邊有講

洗吾洗咁急 岩岩六月
.@EnesUnal16 has joined @VillarrealCF after agreeing a permanent deal.Everyone at @ManCity wishes Enes the best of luck for the future #mcfc

呢個幾有潛力 有buy back clause可以£17.5m 買返
.@EnesUnal16 has joined @VillarrealCF after agreeing a permanent deal.Everyone at @ManCity wishes Enes the best of luck for the future #mcfc

呢個幾有潛力 有buy back clause可以£17.5m 買返

set到咁高buy bvk clause

12m放
唔知有冇人問過
而家咁大手買人唔會過唔到財政公平咩?
兩個已經90m咁濟
如果計埋來緊兩閘比人狂斬
咁咪差唔多170m?

12m放

咁貴咁當 我無講過
唔知有冇人問過
兩個已經90m咁濟
咁咪差唔多170m?

贊助費可以補番,獌PSG果堆都係咁玩
唔知有冇人問過
兩個已經90m咁濟
咁咪差唔多170m?

我地有咁多贊助咩?
etihad航空嗰招唔係比人bam咗咩?
有冇人知我地而家考咩贊助做老本?

12m放

咁貴咁當 我無講過

而家通脹成咁算正常價啦
唔知有冇人問過
兩個已經90m咁濟
咁咪差唔多170m?

我地有咁多贊助咩?

最多咪罰錢, 佢地唔敢禁我地打歐戰
邊個黎 點解我扑左
邊個黎 點解我扑左

agger路 係我呀
唔知有冇人問過
兩個已經90m咁濟
咁咪差唔多170m?

我地有咁多贊助咩?

官網有曬logo
唔知有冇人問過
兩個已經90m咁濟
咁咪差唔多170m?

我地有咁多贊助咩?

玩財技左手交右手咁 賣左d球員俏像權比間"公司"
轉個手賺幾千m
唔知有冇人問過
兩個已經90m咁濟
咁咪差唔多170m?

我地有咁多贊助咩?

玩財技左手交右手咁 賣左d球員俏像權比間"公司"
轉個手賺幾千m

好多間都玩財技
但最仆街一定係獌
問銀行借錢買左間獌番黎再用球會資金還
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞