[Welcome Bernardo]曼城球迷吹水區(23)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
Sky Sports : Kelvin De Bruyne has told #mcfc chairman he wants to leave club this summer.

走啦反骨仔,無人留你

下 竟然 有咩原因要走

似吹水新聞, 但如果真係想走唔該快d走, 踢得兩季就想走無人會留

kevin都串錯變kelvin

aguero我就信, 唔訓無原因走, 除非佢真係好唔鍾意留低

我條仔都叫Kevin
但唔知點解同人講Kevin啲人硬係當你做Kelvin
有啲串埋出黎會問有呢個名架咩?Kelvin?
跟住就咁見到Kevin又會讀錯key/vin
咪撚on9啦牙青

佢起個轉會post係咁發曬癲係咁講

我on9洗唔洗入紙申請先

唔緊要 牙青鍠迷黎
唔關我鏝事
迪布尼走
哥狗留

贊仔走
雲加留

曼城
迪布尼走
哥狗留

贊仔走
雲加留

曼城

大佬我地下年繼續支持雲加
咪撚on9啦牙青

佢起個轉會post係咁發曬癲係咁講

我on9洗唔洗入紙申請先

唔緊要 牙青鍠迷黎
唔關我鏝事

我on9鏝狗一隻
sandro無左聲氣既

Benfica have confirmed negotiations to sell Ederson to Manchester City are in progress.
邊位手足係apm著最城攬女
Manchester City striker Gabriel Jesus was painting the streets of Brazil and earning £3,500 a year in 2014... three years later he's an international sensation on £75,000 per week

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-4554722/Gabriel-Jesus-painting-streets-Brazil-2014.html

幾點

幾點

你成日都係庇護工場問咩野

幾點

今日紅日弱智唔比返工, 勞工法例唔比

幾點

幾點

真係咁撚熟
般矛簽左比高域
睇黎下季要再雙殺難度高左🤔

幾點

8點
般矛簽左比高域

你又邊位
Manchester City striker Gabriel Jesus was painting the streets of Brazil and earning £3,500 a year in 2014... three years later he's an international sensation on £75,000 per week

http://www.dailymail.co.uk/sport/football/article-4554722/Gabriel-Jesus-painting-streets-Brazil-2014.html

1年都係得35K港紙
般矛簽左比高域

你又邊位

係咪唔受新人
係既話我唔出聲淨芒post算
般矛簽左比高域

你又邊位

係咪唔受新人

歡迎on9仔
般矛簽左比高域

你又邊位

係咪唔受新人

唔係
因為未見過你
以為邊個改左名
新人緊係接受
不過要自貼一張
般矛簽左比高域

你又邊位

係咪唔受新人

唔係
因為未見過你
以為邊個改左名
新人緊係接受
不過要自貼一張

唔使自貼啦,入黎9up得多就好快會自爆
你話係咪呢師傅
般矛簽左比高域

你又邊位

係咪唔受新人

唔係
因為未見過你
以為邊個改左名
新人緊係接受
不過要自貼一張

唔使自貼啦,入黎9up得多就好快會自爆
你話係咪呢師傅

靜拉辣殺
屌奶星morata 50m咁平...
屌奶星morata 50m咁平...

去左邊?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞