[Welcome Bernardo]曼城球迷吹水區(23)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
Ig宣布石頭著5號
啲留言插到仆街

我鏝未來後防主力都插

見到都唔撚開胃
Ig宣布石頭著5號
啲留言插到仆街

我鏝未來後防主力都插

見到都唔撚開胃

他朝有一日佢成材嘅話
我要你跪喺度幫佢含撚
Ig宣布石頭著5號
啲留言插到仆街

我鏝未來後防主力都插

見到都唔撚開胃

他朝有一日佢成材嘅話
我要你跪喺度幫佢含撚

當巴禾都著1號,佢著5號已經無所謂
有冇真鏝夾飛龍
如無意外差1個B個
265 1件

包啲咩

仲有無位 有興趣

搵到人了
依家差阿仙奴

其實鏝城唔識做,應該表起件5號佢
Manchester City are reportedly "confident" of landing Alexis Sanchez after holding talks in London regarding the Arsenal forward, despite the Gunners' preference that he join Bayern Munich if he were to leave the club.

Goal's Sam Lee reported City's director of football Txiki Begiristain travelled to the English capital for the talks, and while Arsenal have "resigned themselves" to his impending departure, "it has been made clear to City" they would rather he join the Bundesliga giants.

However, Sanchez reportedly wants to reunite with Sky Blues manager Pep Guardiola, and City will look to capitalise by matching any bid from Bayern and offering higher wages.

薩巴又唔係青訓,未至於咁做

當joehart既下場係咁既時候 除左下年有個青訓上位 跟住踢足20年無轉會加上超勁 都無可能表起 除左個次foe 件23號之外

當joehart既下場係咁既時候 除左下年有個青訓上位 跟住踢足20年無轉會加上超勁 都無可能表起 除左個次foe 件23號之外

foe睇住佢拜拜...果陣電視有得睇果場喀麥隆友賽,細個無錢出街睇電視

成張uniqlo海報咁

foe睇住佢拜拜...果陣電視有得睇果場喀麥隆友賽,細個無錢出街睇電視

咁西利睇live

咁西利睇live

新主場果然Nike 一貫嘅超hea設計

好聽就叫經典設計

好撚柒

好聽就叫經典設計

簡單就是美
本身諗住下季印sane
但咁柒都係慳返啲錢算
小妹依家先屌件歐國盃Silva是否on9

好聽就叫經典設計

簡單就是美

我設計都分分鐘靚過佢
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞