[Welcome Bernardo]曼城球迷吹水區(23)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike
屌打牙青條撚樣啦

funson

琴日見到牙青拖女行街

我弱智無女

專係工場食弱智妹妹

不安

7.8cm應該作大左
另外佢可能由春袋底開始計起
可能實際得4cm
插入4cm算啊算插左?
法律上牙青插4cm落條女到算唔算老強?
如果條女係唔夠16,又當唔當衰11?
定係應該定義佢係衛生綿

5cm先可以正常性行為 佢得4cm
BREAKING: Brazilian goalkeeper Ederson will become Pep Guardiola's second signing of the summer when he flies in to Manchester to complete a move from Benfica.

比佢再世耶辛都無用,咪又係用巴禾

哥狗:耶辛是一個很好的守龍門,雖然我沒有看過他的演出,但我認為他身高太高,四肢也過長了,腳下功夫上巴禾應更為出色,巴禾比他更值得奪取歐足,耶辛獎亦應更名為巴禾獎(雅格路報)
BREAKING: Brazilian goalkeeper Ederson will become Pep Guardiola's second signing of the summer when he flies in to Manchester to complete a move from Benfica.

哥狗:耶辛是一個很好的守龍門,雖然我沒有看過他的演出,但我認為他身高太高,四肢也過長了,腳下功夫上巴禾應更為出色,巴禾比他更值得奪取歐足,耶辛獎亦應更名為巴禾獎(雅格路報)

又作ff文

又作ff文

咪擺左醬油囉
Road Agger News
今日謀殺果單野好撚恐怖
朋友有咩咁大仇口要殺人
今日謀殺果單野好撚恐怖
朋友有咩咁大仇口要殺人

期待緊牙青精彩回應
今日謀殺果單野好撚恐怖
朋友有咩咁大仇口要殺人

期待緊牙青精彩回應

又係矮龍
今日謀殺果單野好撚恐怖
朋友有咩咁大仇口要殺人

期待緊牙青精彩回應

我最近個腦正常,唔會引戰
又係矮龍

點解尋日場葡盃無斷腳 唔想巴禾打後備
又係矮龍

你鍠迷喎,巴禾正唔正選關你乜事
又係矮龍

喂喂,句句窒住晒
話晒放你一馬
又係矮龍

喂喂,句句窒住晒
話晒放你一馬

對唔住大佬
又係矮龍

喂喂,句句窒住晒
話晒放你一馬

咸豐年既野仲拎黎威脅,狗黎
又係矮龍

喂喂,句句窒住晒
話晒放你一馬

弱智狗
又係矮龍

喂喂,句句窒住晒
話晒放你一馬

弱智狗

係人知你係
又係矮龍

喂喂,句句窒住晒
話晒放你一馬

弱智狗

係人知你係

如果簽到mendy fabinho我認自己係弱智短J狗了
又係矮龍

喂喂,句句窒住晒
話晒放你一馬

弱智狗

係人知你係

如果簽到mendy fabinho我認自己係弱智短J狗了

硬係覺得Mendy智商應該最多高你少少
同埋你認唔認都係
印左件zaba 連章673

官網 好似貴左啲喎

官網 好似貴左啲喎

係街買阿

官網 好似貴左啲喎

係街買阿

官網印字連章628

官網 好似貴左啲喎

係街買阿

官網印字連章628

futbol trend 好似平啲

官網 好似貴左啲喎

係街買阿

官網印字連章628

早買早享受

唉 買貴左

官網 好似貴左啲喎

係街買阿

官網印字連章628

futbol trend 好似平啲

上官網睇就咁一件波衫冇章冇印字都599
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞