[Welcome Bernardo]曼城球迷吹水區(23)

1001 回覆
6 Like 5 Dislike

今季應該都係長用石頭+隊長

其實石頭真係唔差
下年兩閘同防中個位速率快D,補多D位,加埋文迪/隊長帶著應該會有好表現

mandy唔去鍠先算啦

其實回顧返今季, mandy個缺點都幾明顯, 太矮同輕出
不過球壇真係太少好中堅

好想石頭成材

中堅要離開我鏝先會成材

set回購

反到黎又變番辣殺

其實石頭真係唔差
下年兩閘同防中個位速率快D,補多D位,加埋文迪/隊長帶著應該會有好表現

mandy唔去鍠先算啦

不過球壇真係太少好中堅

好想石頭成材

中堅要離開我鏝先會成材

set回購

反到黎又變番辣殺

賣左隊友會變宇宙級中堅

其實石頭真係唔差

mandy唔去鍠先算啦

不過球壇真係太少好中堅

好想石頭成材

中堅要離開我鏝先會成材

set回購

反到黎又變番辣殺

賣左隊長會變宇宙級中堅

不過球壇真係太少好中堅

好想石頭成材

中堅要離開我鏝先會成材

set回購

反到黎又變番辣殺

賣左隊長會變宇宙級中堅

賣左你變宇宙級廢龍

好想石頭成材

中堅要離開我鏝先會成材

set回購

反到黎又變番辣殺

賣左隊長會變宇宙級中堅

賣左你變宇宙級廢龍

賣agger路
會員同真人一樣
都是on9

中堅要離開我鏝先會成材

set回購

反到黎又變番辣殺

賣左隊長會變宇宙級中堅

賣左你變宇宙級廢龍

賣agger路
會員同真人一樣
都是on9

我有咩得罪你條on9仔?

set回購

反到黎又變番辣殺

賣左隊長會變宇宙級中堅

賣左你變宇宙級廢龍

賣agger路
會員同真人一樣
都是on9

是其是,非其非

set回購

反到黎又變番辣殺

賣左隊長會變宇宙級中堅

賣左你變宇宙級廢龍

賣agger路
會員同真人一樣
都是on9

矛 不過睇唔過眼姐🤷‍♂️🤷‍♂️

反到黎又變番辣殺

賣左隊長會變宇宙級中堅

賣左你變宇宙級廢龍

賣agger路
會員同真人一樣
都是on9

矛 不過睇唔過眼姐🤷‍♂️🤷‍♂️

出黎隻揪囉咁撚睇唔過眼
我用迪布尼交換你山齊山,肯唔肯?
https://lihkg.com/thread/43102?ref=ios

仲換唔換
https://lihkg.com/thread/43102?ref=ios

仲換唔換

又考古

仲換唔換

又考古

自己友刀bin
Manchester City to promote Jadon Sancho, Phil Foden and Brahim Díaz to join the first team. [Guardian]

升人了升人了
Manchester City to promote Jadon Sancho, Phil Foden and Brahim Díaz to join the first team. [Guardian]

升人了升人了

升人代表借走
下季歐聯字係今季puma款,不了
Manchester City ready £50m bid for Southampton's Virgil van Dijk with spending spree set to continue. [The Times]
VVD

痢好似傳左好耐

升人了升人了

升人代表借走

3個都係17歲
Diaz 8月先18歲
後生到咁哥狗會唔會派佢地落場啊

升人了升人了

升人代表借走

3個都係17歲
Diaz 8月先18歲
後生到咁哥狗會唔會派佢地落場啊

雖然真係有料
European Team of the Season: DC - Nicolas Otamendi (Manchester City) - article by @BenMcAleer1 - wscrd.co/EuroTOTSDCL
Breaking | Manchester City have a €50m agreement with Atletico Madrid for Lucas Hernandez, according to Cadena COPE.

COPE: The deal would have already gone through were it not for the uncertainty surrounding Atletico Madrid's ability to recruit this summer.

COPE: If the CAS rules to maintain Atletico Madrid's recruitment ban tomorrow, Lucas's €50m move to Man City will happen next summer.
呢單咩料
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞