[包唔準][塔羅占卜]心事不再纏繞心 占卜助你解煩憂(51)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike

全部親身經歷

藍字堅係冇野特別
紅字笑左出聲 抽筋ing

屌唔好紅字
明明覺得無咩野
你一紅字就笑左

我都係 明明本身無乜野

其實我平時都講唔少呢啲仆街野
所以女方都習慣

偽毒

咸濕笑話flirt

Underline係咩事 專名號?
追唔到講緊咩

全部親身經歷

藍字堅係冇野特別

屌唔好紅字
明明覺得無咩野
你一紅字就笑左

我都係 明明本身無乜野

所以女方都習慣

偽毒

咸濕笑話flirt

追唔到講緊咩

講緊拖手

劍2 棍4 劍王 命運之輪(補棍騎 棍1)
阻礙棍7 建議月亮

對方覺得同你關係幾好呀。似係你亂諗野。不過依家係可能冷淡左嚴肅左。未來關係會有變化(我估會變返好)
阻礙似係咪你平時太執著自己意見唔幫人唔理人呀?建議你冷靜返自己少少唔好亂諗野ff到以為關係決裂變差自己嚇自己

9up

但係佢宜家已經唔理我 我可以做咩佢先會理我 唔該晒你

有無發生過咩事先

如果可以我都好想返去嗰陣時
而家手都分埋
而家手都分埋

如何回到當時

阻礙棍7 建議月亮

對方覺得同你關係幾好呀。似係你亂諗野。不過依家係可能冷淡左嚴肅左。未來關係會有變化(我估會變返好)
阻礙似係咪你平時太執著自己意見唔幫人唔理人呀?建議你冷靜返自己少少唔好亂諗野ff到以為關係決裂變差自己嚇自己

9up

有無發生過咩事先

你直接問佢仲好
我地都好難知咩事
如果佢都係唔騷你 咪由佢囉 無辦法
而家手都分埋

如何回到當時

拿回時間逆轉的鑰匙
而家手都分埋

如何回到當時

拿回時間逆轉的鑰匙

記憶可以

魔術師 杖后 錢8 命運之輪(錢2 吊人) 劍侍 高塔(杯5)
簡單少少咁講啦 就現時黎睇 復合係幾乎冇可能既事
其實連你自己本身都冇咁既信心去復合 覺得未來大家將成路人
其實你份人應該幾有幹勁 一有目標就全力以赴做到最好 呢個係對方點睇你既
個男仔應該好有才華 樣樣皆精 可能亦因為咁 令你愛上左佢
而家既關係對於佢黎講
雖然仍有D放唔低 但係應該都唔會有意復合
未來更可能各走各路 不過佢心入面仲會記掛你

全部親身經歷

藍字堅係冇野特別

屌唔好紅字
明明覺得無咩野
你一紅字就笑左

我都係 明明本身無乜野

所以女方都習慣

偽毒

咸濕笑話flirt

Underline係咩事 專名號?

手快快禁錯

阻礙棍7 建議月亮

9up

有無發生過咩事先

真係on9 堅係on9
唔得 真係好好笑
空空係咪食左含笑半步釘
空空係咪食左含笑半步釘

佢見到咩都笑一餐

阻礙棍7 建議月亮

9up

有無發生過咩事先

真係on9 堅係on9
唔得 真係好好笑

我都唔知咩事但可唔可以睇到佢想唔想同我做番朋友

阻礙棍7 建議月亮

9up

有無發生過咩事先

真係on9 堅係on9
唔得 真係好好笑

我都唔知咩事但可唔可以睇到佢想唔想同我做番朋友

大佬你想就去做啦
空空係咪食左含笑半步釘

佢見到咩都笑一餐

笑點真低
空空係咪食左含笑半步釘

你唔覺祝完人地生日快樂 然後俾人話「覺得我將來會幸福宜家唔幸福既人請你走」
成件事勁on9 勁好笑咩
不過問卜者真係好慘
空空係咪食左含笑半步釘

食左含笑半步釘既朋友,顧名思義,係不能行前半步,或者面露笑容,否則亦會全身爆炸而死
空空係咪食左含笑半步釘

佢見到咩都笑一餐

笑點真低

係阿 我係on9黎 乜9都笑一餐 智障黎
你地最好唔好離我太近
小心我發癲咬撚死你
空空係咪食左含笑半步釘

你唔覺祝完人地生日快樂 然後俾人話「覺得我將來會幸福宜家唔幸福既人請你走」
成件事勁on9 勁好笑咩
不過問卜者真係好慘

應該係佢本身做錯野激嬲人地先啦,正常點會咁樣起晒鋼
空空係咪食左含笑半步釘

食左含笑半步釘既朋友,顧名思義,係不能行前半步,或者面露笑容,否則亦會全身爆炸而死

食左瘋狂笑個個係咩
空空係咪食左含笑半步釘

佢見到咩都笑一餐

笑點真低

係阿 我係on9黎 乜9都笑一餐 智障黎
你地最好唔好離我太近
小心我發癲咬撚死你

單身癲狗出沒注意
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞