[包唔準][塔羅占卜]心事不再纏繞心 占卜助你解煩憂(51)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
寶大撕9up到我呢非常之好,請佢食飯定嬲9佢就睇呢3個月

佢都話我好好

佢都話我好好

9up冇痛苦
btw叫完分手又想翻撻,你想點就點 地球圍住你轉咩

笑死我了

痴撚線

因為一直都係朋友好耐
一齊其實好突然完全無曖昧過咁所以我想做返朋友到ready先

其實感情唔係你一個人嘅事
你ready 佢可以揀放棄
唔係你想點就點
明明係你自己提出
點解你冇勇氣接受嘅結果
你覺得突然,就想去做返朋友
你有冇諗過你好傷害對方
你有冇諗過你好自私
你傷害咗你個ex
佢隨時記住你成世
你唔好以為想點就點
對方因為你講一句做返朋友
佢隨時會喊成個星期
等到佢 終於放低咗你
你就同佢咁樣講一句
咁你而家想佢點呀

【感情唔係玩具】
【冇得試㗎】

你個ex發夢見到你, 每一秒都想住你嘅時候 你做緊啲咩
認真嗰句你覺得自己有冇資格繼續留喺佢身邊, 其實你係咪當人兵
好心放過人啦
我覺得你唔會知hurt到人幾深
如果真係有興趣
點解你要咁對人
點解你唔去追番人
有啲嘢唔使問塔羅
如果對方鍾意你
就算你幾時追返, 佢都會應承你
但係真係唔好再hurt人
佢一定會記成世
不過如果對方放低咗
唔好再去搞人啦
人地傷到死心la
你仲要再去搞人
你知唔知佢好難死心

大撕千字文屌醒人

[member]其實好衰咁講我唔覺得佢有hurt..
想唔繼續一齊就係因為我感受唔到佢係真係愛我
佢可以全日都唔搵我
又有好多野都會隱藏
又唔公開得
覺得同佢一齊最後一定會分手朋友都無得做
但一方面又好懷念有佢既時間
其實講果陣我都好矛盾
如果你話愛我宜家搵我佢一定會應承呢樣一定唔會
前幾日有同佢傾過 但都傾閒計佢話唔好提呢件事[ /member]

你未試過就話唔會
全日唔搵你 唔代表佢唔愛你 佢想畀空間你 你又嫌佢唔理你
佢日日搵你 你又嫌佢煩
其實你而家應冇朋友做呀
懷念唔係淨係講㗎

我真係好憎
但係又憎唔落手
其實你明唔明㗎
愛情係兩個人嘅事
唔係一個人話曬事
有問題點解唔係兩個人一齊傾
講咗分手返唔到轉頭
咁掛住 你係盡人事 溝返佢
一係斬情根 離開佢
點解出咗問題
第一時間唔解決問題
分咗手去後悔
後悔咩
犯撚賤

佢都話我好好

9up冇痛苦

我解nova解佢呢3個月好痛苦wo

佢都話我好好

9up冇痛苦

咩牌

佢都話我好好

9up冇痛苦

我地一年後再搵眠撕再占同俾feedback

笑死我了

痴撚線

因為一直都係朋友好耐

唔係你想點就點
明明係你自己提出
點解你冇勇氣接受嘅結果
你有冇諗過你好傷害對方
你有冇諗過你好自私
你傷害咗你個ex
佢隨時記住你成世
你唔好以為想點就點
佢隨時會喊成個星期
等到佢 終於放低咗你
你就同佢咁樣講一句
咁你而家想佢點呀

【感情唔係玩具】
【冇得試㗎】

認真嗰句你覺得自己有冇資格繼續留喺佢身邊, 其實你係咪當人兵
好心放過人啦
如果真係有興趣
點解你要咁對人
點解你唔去追番人
有啲嘢唔使問塔羅
如果對方鍾意你
佢一定會記成世
不過如果對方放低咗
唔好再去搞人啦
人地傷到死心la
你仲要再去搞人
你知唔知佢好難死心

大撕千字文屌醒人

幫幫你

下次小心啲

共用account
我都有諗撚過
好彩諗遠D
散撚咗點撚算
好撚好彩 最後冇畀佢

佢都話我好好

9up冇痛苦

咩牌

6月劍5 7月劍9 8月錢1 9月劍10 10月劍2

佢都話我好好

9up冇痛苦

咩牌

除左8月同10月外我全部都解係差 6月會sad未去到差既
屌 我而家兩邊手臂都兩截色
紅與白
好撚核突
係時候又摺屋企 等褪色

congrats

笑死我了

痴撚線

因為一直都係朋友好耐

唔係你想點就點
明明係你自己提出
點解你冇勇氣接受嘅結果
你有冇諗過你好傷害對方
你有冇諗過你好自私
你傷害咗你個ex
佢隨時記住你成世
你唔好以為想點就點
佢隨時會喊成個星期
等到佢 終於放低咗你
你就同佢咁樣講一句
咁你而家想佢點呀

【感情唔係玩具】
【冇得試㗎】

好心放過人啦
如果真係有興趣
點解你要咁對人
點解你唔去追番人
有啲嘢唔使問塔羅
如果對方鍾意你
佢一定會記成世
不過如果對方放低咗
唔好再去搞人啦
人地傷到死心la
你仲要再去搞人
你知唔知佢好難死心

大撕千字文屌醒人

佢可以全日都唔搵我
又有好多野都會隱藏
又唔公開得
其實講果陣我都好矛盾
前幾日有同佢傾過 但都傾閒計佢話唔好提呢件事[ /member]

你未試過就話唔會
佢日日搵你 你又嫌佢煩
其實你而家應冇朋友做呀
懷念唔係淨係講㗎

我真係好憎
但係又憎唔落手
其實你明唔明㗎
愛情係兩個人嘅事
唔係一個人話曬事
講咗分手返唔到轉頭
一係斬情根 離開佢
點解出咗問題
第一時間唔解決問題
分咗手去後悔
後悔咩
犯撚賤

其實我有好好地表達過我唔開心 講搵我多D啦呢D
但佢完全唔理繼續消失
或者係我同佢習慣唔同 ?
唉 最少以前 唔講一齊既時侯佢搵我仲多過一齊緊果陣
唔知係因為佢轉工習慣唔同左 定佢覺得得到左就唔洗理

或者我語氣真係重咗少少
sorry

佢都話我好好

9up冇痛苦

咩牌

鳴呀
好多劍
好痛啊

佢都話我好好

9up冇痛苦

咩牌

鳴呀
好多劍
好痛啊

我最期待既……

佢都話我好好

9up冇痛苦

咩牌

鳴呀
好多劍
好痛啊

撐著呀

佢都話我好好

9up冇痛苦

咩牌

鳴呀
好多劍
好痛啊

我最期待既……

頂你

佢都話我好好

9up冇痛苦

咩牌

鳴呀
好多劍
好痛啊

我最期待既……

頂你

咁都頂 頂你

佢都話我好好

9up冇痛苦

咩牌

但係咁多劍既情況下錢1都唔一定係好,特別下個月係劍10

笑死我了

痴撚線

因為一直都係朋友好耐

唔係你想點就點
明明係你自己提出
點解你冇勇氣接受嘅結果
你有冇諗過你好傷害對方
你有冇諗過你好自私
你傷害咗你個ex
佢隨時記住你成世
你唔好以為想點就點
佢隨時會喊成個星期
等到佢 終於放低咗你
你就同佢咁樣講一句
咁你而家想佢點呀

【感情唔係玩具】
【冇得試㗎】

好心放過人啦
如果真係有興趣
點解你要咁對人
點解你唔去追番人
有啲嘢唔使問塔羅
如果對方鍾意你
佢一定會記成世
不過如果對方放低咗
唔好再去搞人啦
人地傷到死心la
你仲要再去搞人
你知唔知佢好難死心

大撕千字文屌醒人

佢可以全日都唔搵我
又有好多野都會隱藏
又唔公開得
其實講果陣我都好矛盾

你未試過就話唔會
佢日日搵你 你又嫌佢煩
其實你而家應冇朋友做呀
懷念唔係淨係講㗎

我真係好憎
但係又憎唔落手
其實你明唔明㗎
愛情係兩個人嘅事
唔係一個人話曬事
講咗分手返唔到轉頭
一係斬情根 離開佢
點解出咗問題
第一時間唔解決問題
分咗手去後悔
後悔咩
犯撚賤

其實我有好好地表達過我唔開心 講搵我多D啦呢D
但佢完全唔理繼續消失
或者係我同佢習慣唔同 ?
唉 最少以前 唔講一齊既時侯佢搵我仲多過一齊緊果陣
唔知係因為佢轉工習慣唔同左 定佢覺得得到左就唔洗理

或者我語氣真係重咗少少
sorry

現實稱呼:
諗問題既日期時間:
今晚我試下 睇下得唔得
柯死人啦..柯左成十次都有

佢都話我好好

9up冇痛苦

咩牌

佢都話我好好

9up冇痛苦

咩牌

都係參考下
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞