[包唔準][塔羅占卜]心事不再纏繞心 占卜助你解煩憂(51)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
痴線用新牌開半年運程
你老闆7月準到仆街,連張牌個人數畫面都準到應一應 媽好邪呀

會惹埋d朋友仔黎 小心d

10月又係好邪 你媽媽個仔

搵我做咩

表示被塔羅震驚
依家徹底變左吹水POST

其實一直都係

對上一次上黎都仲見到有一兩個占卜

無時間追post

軍官食左飯未啊

收工冇耐咋,岩岩先搭完車
食咩好呀

你諗唔到食咩?我今晚食雞同菜咋

唔知呀,個人冇左重心 好頹
大家樂同m記揀邊樣好

大家樂啦,m記熱氣啊

咁食焗豬,其他飯賣晒
你食雞同菜好健康

食左好少咋又有d肚餓喇 食健康d減下肥啊嘛
痴線用新牌開半年運程

幫我睇下得唔得呀
痴線用新牌開半年運程

幫我睇下得唔得呀

佢訓左
痴線用新牌開半年運程

幫我睇下得唔得呀

佢訓左

係喎,快兩粒鐘喎
痴線用新牌開半年運程

幫我睇下得唔得呀

佢訓左

係喎,快兩粒鐘喎

痴線用新牌開半年運程

幫我睇下得唔得呀

佢訓左

我覺得after tarot 同new vision都好過癮
痴線用新牌開半年運程

幫我睇下得唔得呀

佢訓左

我覺得after tarot 同new vision都好過癮

有D想入after tarot
痴線用新牌開半年運程

幫我睇下得唔得呀

佢訓左

錢姐都係
痴線用新牌開半年運程

幫我睇下得唔得呀

佢訓左

錢姐都係

exactly係我無個樣野
BTW我想問有時D人問: 點解乜乜乜, 點解佢嬲我 , 呢D我覺得好難睇
痴線用新牌開半年運程

幫我睇下得唔得呀

佢訓左

錢姐都係

exactly係我無個樣野
BTW我想問有時D人問: 點解乜乜乜, 點解佢嬲我 , 呢D我覺得好難睇

我唔知點樣開 原因
一問點解XXX 我就唔識玩
想入多副牌, 有咩建議 有邊D你地覺得靚?
痴線用新牌開半年運程

幫我睇下得唔得呀

L埋M

Modern Spellcasters Tarot
Delos

Delos

麻麻地

Delos

麻麻地

pkm tarot

Delos

麻麻地

pkm tarot

唔係特別鍾意PKM
FairyTale Tarot

暫時睇中呢副
雖然everyday witch我都鍾意, 好多貓貓

暫時睇中呢副
雖然everyday witch我都鍾意, 好多貓貓

原來fairytale係無貨, 買唔到的
現實稱呼: 啤
問題: 我應唔應該約ex出黎見下面 ? 好掛住佢 好想復合 但真係唔知可以點做
諗問題既日期時間: 2:03am
現實稱呼: 啤
問題: 我應唔應該約ex出黎見下面 ? 好掛住佢 好想復合 但真係唔知可以點做
諗問題既日期時間: 2:03am

日期呢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞