[包唔準][塔羅占卜]心事不再纏繞心 占卜助你解煩憂(51)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike

眠寶 你既case番黎了 上次係你幫佢開

記得我 好開心

其實唔係

你jm9紅字

我都唔係巴

藍絲先正

書生番黎咪變紅字迎接佢

其實咩人黎?

記得我 好開心

其實唔係

你jm9紅字

我都唔係巴

藍絲先正

書生番黎咪變紅字迎接佢

其實咩人黎?

佢咪係 夜
佢咪係當年作奸犯科既書生兄

記得我 好開心

其實唔係

你jm9紅字

我都唔係巴

藍絲先正

書生番黎咪變紅字迎接佢

其實咩人黎?

佢咪係 夜

咁都唔認得

其實唔係

你jm9紅字

我都唔係巴

藍絲先正

書生番黎咪變紅字迎接佢

其實咩人黎?

佢咪係 夜

夜咁熟既
好悶呀 我想放暑假

其實唔係

你jm9紅字

我都唔係巴

藍絲先正

書生番黎咪變紅字迎接佢

其實咩人黎?

佢咪係 夜

夜咁熟既

攞你命3千既奪命書生阿

個名幾得意

我都唔係巴

藍絲先正

書生番黎咪變紅字迎接佢

其實咩人黎?

佢咪係 夜

夜咁熟既

攞你命3千既奪命書生阿

奪命書生劍!!!
話時話 感情題邊位師父答得最好

空空大撕

空空大撕

好似都係 當年得空空一個話唔好放棄 休息下再上路

空空大撕

空空大撕

佢潛咗水
想問有無人知ig like左張圖即刻unlike, 如果個人無睇住個電話佢仲會唔會知

空空大撕

佢潛咗水

我都潛落水底搵佢
想問有無人知ig like左張圖即刻unlike, 如果個人無睇住個電話佢仲會唔會知

睇佢有無set push notice

因為我電話壞左會自己幫我禁野, 岩岩佢自己double click左張相, 我即刻unlike番, 唔知仲會唔會比個個人知?
咁既你地咁樣夾埋做9我好咩
明明係眠寶軍官

我之前好似test過 你駛唔駛我試多次?

好呀, 麻煩晒幫忙
明明係眠寶軍官

軍官另類

佢唔會知 我轉左ac like本號 unlike
本號冇notification
明明係眠寶軍官

gooooooooooooood

佢唔會知 我轉左ac like本號 unlike
本號冇notification

唔該晒
轉左AC, 本號D notification仲會唔會係個電話到彈出黎(push notification)?
明明係眠寶軍官

軍官另類

愛情死神
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞