[包唔準][塔羅占卜]心事不再纏繞心 占卜助你解煩憂(51)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike
塔羅係咪真係可以搵到唔見左既野或收埋左唔知去左邊既野

個宇宙無野係唔知

佢唔知我係毒撚
死神點解話 有冇人可以講多次

死左 重新
慘到仆街 全新開始

怪怪的 隻死神唔似樣咁
上面個case

個宇宙無野係唔知

佢唔知我係毒撚

你點知佢唔知

個宇宙無野係唔知

佢唔知我係毒撚

你點知佢唔知

佢話我偽毒

個宇宙無野係唔知

佢唔知我係毒撚

你點知佢唔知

佢話我偽毒

宇宙係唔會錯
現實稱呼:阿牛
問題:同佢嗌左交... 仲有冇機會挽回返... 好攰 喊左幾次
諗問題既日期時間:5/26 17:51

劍3 杖騎(女祭司) 錢6(杖9) 錢1(錢8 杖2 錢2 錢后) 唔小心補得太多牌
見到你喊左好多次
其實你都放左好多心機落佢地
只係佢份人太cool 同 火遮眼(?)
搞到次次都好似係你tum佢咁
佢為你付出既感情同你比真係唔成正比
所以某程度上你都覺得攰攰地
未來唔駛擔心會散 都好既
只係真係幾乎冇情感交流 <---呢個真係太差勁了
以物質黎維繫既感情 你覺得好唔好

可唔可以幫我占多次

現實稱呼:阿牛
問題:我想知應唔應該下定決心斬纜好 佢一直都唔理我 氹幾次都拒絕我 好辛苦
諗問題既日期時間:5/28 16:21

應該比唔應該既未來好
所以係應該
你地可以關係係好番D 同埋應該會有機會合作

個宇宙無野係唔知

佢唔知我係毒撚

你點知佢唔知

佢話我偽毒

宇宙係唔會錯

但佢真係錯
阿曉

佢仲鐘唔鐘意我有無機會同佢一齊番
2017年5月28日下午6時15分

杖1(戰車) 劍4 杯9(太陽) 節制(錢9 劍9)
冇啦
雖然而家關係睇落好好 應該都好開心既
但係人地仲有啲避忌你
儘管你亦有一絲鬥志 唔太想放棄 但其實你已經feel到其實冇再前進既可能
未來你地會坦言相對 大家將會活係自己既生活入面 但同時間可能因為攤開左黎講 所以都有D尷尬
阿曉

佢仲鐘唔鐘意我有無機會同佢一齊番
2017年5月28日下午6時15分

杖1(戰車) 劍4 杯9(太陽) 節制(錢9 劍9)
冇啦
雖然而家關係睇落好好 應該都好開心既
但係人地仲有啲避忌你
儘管你亦有一絲鬥志 唔太想放棄 但其實你已經feel到其實冇再前進既可能
未來你地會坦言相對 大家將會活係自己既生活入面 但同時間可能因為攤開左黎講 所以都有D尷尬

屌 原來已經開撚左
#47都占左
現實稱呼:呀詩
問題:到底佢重係咪只愛我一個?
諗問題既日期時間:28/5/2017 2010

唔該曬

杖5 死神(戰車 吊人) 劍后 杯6 杯2
拿 戴番頭盔先
雖然唔知佢係唔係仲係只愛係一個
但係佢好似有意分手

答完問題咁我唔講太多了

軍官 點解XXX果啲case點占
軍官 點解XXX果啲case點占

無牌陣掛
61 91 102 105 134 160 237 247 310 339 528
仲有咁多case未開 麻煩大家給給力
小妹出街
61 91 102 105 134 160 237 247 310 339 528
小妹出街

...
小妹出街

小妹

無牌陣 第一挑戰
月亮 錢10 錢6 戀人 錢侍
我覺得似係大家中意同一個人

算啦你當我9up 冇講過
現實稱呼: 啤
問題: 我應唔應該約ex出黎見下面 ? 好掛住佢 好想復合 但真係唔知可以點做
諗問題既日期時間: 2017年5月30日 2:03am

日期呢?

sor,打漏

咦 又係你阿 一碗拉麵

早幾日add番ex ig , 睇下應唔應該再行多步約佢出黎
現實稱呼: 啤
問題: 我應唔應該約ex出黎見下面 ? 好掛住佢 好想復合 但真係唔知可以點做
諗問題既日期時間: 2017年5月30日 2:03am

日期呢?

sor,打漏

咦 又係你阿 一碗拉麵

早幾日add番ex ig , 睇下應唔應該再行多步約佢出黎

上次開左咩
係咪要我開半年運 係既tg我
[dragonboat]

小妹出街

我接力
係咪要我開半年運 係既tg我

我要
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞