[包唔準][塔羅占卜]心事不再纏繞心 占卜助你解煩憂(51)

1001 回覆
2 Like 1 Dislike

我心已傷

做咩心已傷啊軍官

because of u

做乜嘢事

佢係咁 唔駛驚

笑左

笑下咪好lo

skinship勁到不得了 依家逼緊自己唔好望,但

i know that feel 蝦

唔撚理佢地了 哈哈我睇落就雙方都有意思

你會遇到第個嫁

一向冇咩桃花運

我都算無

我地幾似喎

拍拖

做咩心已傷啊軍官

做乜嘢事

佢係咁 唔駛驚

笑左

笑下咪好lo

咁咪幾靚仔

做乜嘢事

佢係咁 唔駛驚

笑左

笑下咪好lo

咁咪幾靚仔

你真係好搞笑

學下人啦

skinship勁到不得了 依家逼緊自己唔好望,但

你會遇到第個嫁

一向冇咩桃花運

今年應該有第個 不過過程同樣多波折

軍官你咁準 幾時開個檔口

我咁廢會比人踩場

做乜嘢事

佢係咁 唔駛驚

笑左

笑下咪好lo

咁咪幾靚仔

你真係好搞笑

thank you !! u 2 who 3 ?

你會遇到第個嫁

一向冇咩桃花運

我咁廢會比人踩場

我睇你
btw上面個case我講既唔知點做係指問卜者好想繼續落去既同時又覺得唔應該,自己既諗法不斷起衝突,因為佢覺得自己冇機,傾向悲觀
劍9補充左呢個意思

Exac7ly
準到仆街
其實自己已經迫自己fade out緊
但都要啲時間

咁牌面有無啲咩建議?

你會遇到第個嫁

一向冇咩桃花運

我咁廢會比人踩場

我睇你

你要幫襯先有用 仲有你哥哥

你會遇到第個嫁

一向冇咩桃花運

我咁廢會比人踩場

我睇你

勁喎記得我有個大佬,佢應該就出pool

你會遇到第個嫁

一向冇咩桃花運

我咁廢會比人踩場

我睇你

記憶力特強
早抖
希望可以一覺瞓到七八點
btw上面個case我講既唔知點做係指問卜者好想繼續落去既同時又覺得唔應該,自己既諗法不斷起衝突,因為佢覺得自己冇機,傾向悲觀
劍9補充左呢個意思

Exac7ly
準到仆街
但都要啲時間

咁牌面有無啲咩建議?

牌面冇啦 我都冇開建議牌

我咁廢會比人踩場

我睇你

記憶力特強

我咁廢會比人踩場

我睇你

記憶力特強

你哥哥都出pool,差你咋

我咁廢會比人踩場

我睇你

記憶力特強

希望有人識欣賞我啦吓
劍9補充左呢個意思

Exac7ly
準到仆街
但都要啲時間

咁牌面有無啲咩建議?

牌面冇啦 我都冇開建議牌

但人地似乎真係有女朋友
咁既情況下建議係早走早著

我睇你

記憶力特強

希望有人識欣賞我啦吓

係到搵返個

記憶力特強

希望有人識欣賞我啦吓

係到搵返個

難d
【20:30 更新】失蹤青年為郭葦諾,英文名Bosco

20歲青年郭葦諾,英文名Bosco,昨晚離開將軍澳安寧花園寓所,向家人透露與另外3個朋友去行夜山。惟至今日凌晨4時許,一行4人途經將軍澳靈實醫院對上山頭時,Bosco突然接到一個電話,之後他聲稱要落山,並向友人查問落山的路徑,隨即獨自離開。至今日下午1時許,Bosco仍未回家,家人擔心有意外,報警求助。
至今日晚上10時許,Bosco已失蹤超過18小時仍然下落不明,警方及消防於藍田公園集合,再上山搜索靈實醫院一帶山頭,政府飛行服務隊亦奉召到場協助。Bosco的兄長指,家人憂心忡忡,並在fb張貼尋人啟事,盼網民協助尋人。
Bosco最後身穿迷彩衫褲、並戴上頭盔及電筒。

好鬼恐怖呢單野

記憶力特強

希望有人識欣賞我啦吓

係到搵返個

難d

sosad :(

20歲青年郭葦諾,英文名Bosco,昨晚離開將軍澳安寧花園寓所,向家人透露與另外3個朋友去行夜山。惟至今日凌晨4時許,一行4人途經將軍澳靈實醫院對上山頭時,Bosco突然接到一個電話,之後他聲稱要落山,並向友人查問落山的路徑,隨即獨自離開。至今日下午1時許,Bosco仍未回家,家人擔心有意外,報警求助。
至今日晚上10時許,Bosco已失蹤超過18小時仍然下落不明,警方及消防於藍田公園集合,再上山搜索靈實醫院一帶山頭,政府飛行服務隊亦奉召到場協助。Bosco的兄長指,家人憂心忡忡,並在fb張貼尋人啟事,盼網民協助尋人。

好鬼恐怖呢單野

又害人

好鬼恐怖呢單野

又害人

迷彩衫褲<----呢個真係冇眼睇 行山仲要咁着 驚俾野怪擔左去咩

好鬼恐怖呢單野

又害人

迷彩衫褲<----呢個真係冇眼睇 行山仲要咁着 驚俾野怪擔左去咩

打wargame
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞