網絡小說集中討論區<19>

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
得罪講句我就未見過異世界仲可以有日本仔
個啲飛機書望到都唔會睇啦唔好玩我啦
輕鬆入口 我在東京教劍道

進階 劍來
我在東京教劍道 有巴打講好大中華膠喎

而家有冇唔大中華膠嘅書好睇?
呢本劍徒之路之後點/
睇左幾章好似唔太吸引
好普通
無毒點但又無咩位好新鮮好值得推
仲有無其餘修仙推薦?
唔要搞笑類
已經好耐無睇認真既修仙小說, 尤其係唔搞笑既話太易變打機升級尋寶換地圖
搞笑都仲可以行輕小說條路寫下日常, 好似修真聊天群咁
如果你真係唔介意呢類既話, 都係睇晒經典個幾本先架啦
凡人修仙傳
耳根系列
夢入神機系列

睇下其他巴打有無推薦啦, 近年真係無印象有好出色既非搞笑類修真小說
有本叫 無敵真寂寞 我覺得好好笑,男主又狗!可以一睇
我就係已經睇晒呢堆後無晒貨
依加出面大多數都係搵快$既搞笑修仙
道君 本野都算幾特別 成本書修為最盡都係去到元嬰
呢類型最憎 根本寫手三觀扭曲 常識缺乏 三德喪失
同意呢年真係無書
有無睇開隔壁三魂行?

到最後都係玄幻野,科幻皮
www.penana.com/story/50294/三魂行/
一係睇我的師兄實在太穩健了
今年真係無乜新書好睇,玄幻修仙靈異科幻全死 依家書list得番從紅月開始,我的治癒系遊戲,打更人就完,恐怖復甦就爛尾 真係無野好睇
神秘復甦爛尾了?咩環境
作者話寫鬼要比人bam要變打國戰,咁當佢爛尾算
土豆自己一本書已經永遠一個套路
一睇就有強烈主角光環同龍傲天既感覺
佔你肉身承你因果
原主被班人殺咗咁主角殺返人轉頭
算唔算因果
不過個作者叫呢d做霸凌就真係好搞笑
打更人最新個章水準返哂嚟

不過睇得出作者趕住完 鋪排多陣明明可以完個靚尾
屌拼圖真係越來越大中華膠
屌唔住,棄
道君根本唔係修仙嚟
以家追緊我的細胞監獄同我的治療系遊戲
想搵D類似細胞監獄既書有無推薦
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞