網絡小說集中討論區<19>

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
獸血竟然有2?當年睇到個結局嬲撚到家陣都重記得
我完全唔記得咗個結局
最尾打大佬個陣話佢冇啦啦穿返去佢當兵死個到就完撚咗
有無人有睇半仙?
中國點會派間諜去小日本呀
你哋毒抗超高
咁嘅書都肯開嚟睇
重睇緊 戰爭天堂
其實幾好睇,可惜同期有驚悚樂園
女巫出咗PV
https://youtu.be/HB5675eg6eQ
睇落唔差但有啲位奇奇怪怪
18年個PV standard異世界轉生畫風好多喎
啱啱睇完蠱真人既天庭宿命大戰,真心癲。。。
可惜唔知有冇機會埋到尾,最尾一章睇唔睇好呢。。。對比前面會唔會冇咁好睇?
天庭宿命大戰
真係寫得好好,氣勢磅礴
我建議當毀左天庭當完都幾好
留名
系統流有無推薦
虧成首富
好好笑
分享下個好網DOWN完本TXT
http://www.zxcs.me/

全球刷怪
末日無敵流, 30%進度主角已經無敵於世上, 但佔唔到後期建國篇同其他國家角力會咁好睇, 個人無敵但要帶領其他普通人同社會體制對抗都係困難重重, 唔介意主角太無敵本書係值得一睇既

從靈氣復甦到末法時代
突然成仙了怎麼辦
世界互穿, 主角掌握兩界資源爽文, 世界之間既聯繫睇到後期又會有驚喜

法術真理
法爺永遠是你大爺
DND法師體系, 網遊穿越類, 玩家成為法師門檻高但主角就係勁, 不過兩本都係前期成長好睇但後期收尾快有D爛咁

劍宗旁門
有靈劍山既感覺, 主角入劍宗但對劍道無天分, 睇佢點用旁門左道解決都好好笑

超凡者遊戲
無限流, 主角用契約能力實現唔同智謀佈局, 如果有睇以前作者D書就會對個世界設定有另一番體會

學霸的黑科技系統
都市類, 睇到想努力讀書, 睇主角由大學開始成為學者, 去到未來篇主角實現對女主個承諾令到個結尾收得好好, 無因為系統流令到主角神格化反而充滿人性
法術真理我之前推過
可能拋太多dnd設定所以呢度冇人討論
但係大陸台灣唔少人追

呢本書最大敗筆喺全民穿越嗰度
一個咁多讀者期待嘅高潮轉捩點, 硬生生比佢寫到流水賬咁
好多人當時就棄坑, 成績無以前咁好
無幾耐開多另一本書搵食, 爛埋尾
神秘復甦新隊長又係一個屈幾佬
佢係另一本同人書既主角
想知比女仔個台灣甜故link please
有冇技?
有咩技能?
鬼相沈林
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞