網絡小說集中討論區<19>

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
分享下E排睇既書 睇下有冇同道中人
餘燼之銃 赤心巡天 夜行駭客 術師手冊
戲玉未開始
上個月先準備出行
又唔寫王都了

仲有佢最近忙住發揚女性光輝
邊度得閒寫劇情
女性角色開口埋口就操操操
同呢條友一樣
lm
無限血核今個星期會更新了
御魂者傳奇 有冇人睇過? 萬幾章...
想問吓有冇武俠類推薦
利申已經睇咗死人經、雪中悍刀行
終於改完前面果啲
一日唔完一日唔睇住
真人依段時間收人何處而來
有無人有睇我只想安靜當個苟道中人
本書都叫做可以一戰
耳根新書有無消息?
仲係咪修仙?
五部曲都完左
昆倫
英雄志
前題要頂得住d毒位
睇佢冇下限係幾搞笑
照日天劫
王國血脈仲大獲過獵人, 想搵個位說服自己個故完左都唔得
真心好想佢完到個靚尾, 但太監可能性極高
跟本一開波啲劇情就推住嚟,一波一波連續咁嚟,開始仲有得停下,之後我忍住唔睇等佢好似王國篇咁告一段落先睇,等極都未抖
想搵D現代后宮爽文, 之前巴打推果下面幾本都睇晒..
有無其他推薦下

《回檔在2008》
《重活了》
《重燃》
《重生之大涅磐》
【外電消息】

中國連載網路小說《是我瘋了》原作者於昨(31日)發布公告,稱自己帳號被駭客盜用,而該名駭客也信給他,直指後臺的擬草稿比發表的內容好多了,並協助原作者增添內容、修改章節、修補不合理的劇情、重新整理大綱。

對此,原作者於該篇訊息下回應,對讀者深感抱歉,也對有讀者透過盜帳號行為來幫忙寫書一事感到愧疚,因此暫停更新,作者稱此狀況,感覺芒刺在背。

11月1日下午五點時,《是我瘋了》已恢復更新。

資訊來源:起點中文網、看書網
圖片來源:起點中文網

有冇人有睇過呢本
我真沒想重生呀

男主渣到我睇到一半就唔敢再睇落去,不過兩個女主角真係好有特色寫得好好
佢出左公告之後即刻超多人睇 都唔知係咪營銷手法
個hacker幫佢點評埋改埋文再同佢校對?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞