網絡小說集中討論區<19>

1001 回覆
4 Like 6 Dislike
記得以前高登有位絲打係起點定邊度寫書 女主 好似都幾受歡迎
多謝巴打指點
奶共俾人屌到仆街,好似搬埋去深圳
去咗微博同佢啲fd子圍爐
印像中自爆過,個樣可以一戰,幾大波
唔記得叫月乜乜
係啦,記得月開頭

生清原來仲有留意佢?撈成點 有冇link 睇睇
我覺得打更人係近一年黎講算係仙草嘅小說
睇完打更人跟佢個推薦去睇夜的命名術,睇到百幾章覺得唔錯
有印象好似係起點女頻寫手, 賺幾多下
個時已經心諗入得個個圈子好快親中, 估唔到搬埋上大灣區
(佢出po個時高登好似仲係我係中國人呀hi)
文筆普通叫合格, 上面巴打都有講, 明顯寫打鬥場面比較弱
但情節鋪排人物塑造算係出色, 我會排糧草以上仙草以下
起點逼佢7月完
佢已經超左幾日
近期真係無乜書啱心水,劍來我都係書荒先睇
睇完黑暗王者 覺得係頭半叫好睇啲 離開左本身個壁就開始暴走
原來出左名當時好似已經賺到$
有冇link
點解嘅
真心唔記得名/個post link
印象中係因為佢係個post 分享點入行, 當時平均賺幾多錢先知, 應該唔係話勁出名或者咩大神作家
起點個市場咁大, 當年仲要無咁大競爭同審查; 條片都有講, 當年啱啱興起起點算係讓利比作家, 而家俱往矣
要做夜的命名術上去
打更人完咗 起點月票榜多咗好多毒草

好多睇咗幾十章已經冇動力追
第一本就睇家丁,之後無一套好睇過佢,連接近都無
未睇過極品家丁,早排睇真係少少尷,我都唔明點解自己十年前會鐘意睇呢類書
睇到一國兩制高麗人治高麗就頂唔順898
文筆都有d距離
咁你都睇左一半喎,呢本書係睇溝女😂,其實野唔理
啲書一寫政治就會立即棄書,《贅婿》好多人吹到神書咁,但一去到所謂民主嗰part我就立即毒發
我睇到皇帝嗰part就算,後面唔啱睇
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞