Apple 2021 back to school 優惠?

1001 回覆
13 Like 209 Dislike
Red定 livi 好
如果淨係想用logic pro, 買教育套裝係咪好唔抵
air真係冇返三兩年都唔洗出新款
apple: air機比m1 + new design已經好佛心
唔知布無get 錯,你唔要ipad同airpods ?
你開學未呀
出左唔bts 喇咩
vs 2.4 + 5%
有無人可cap圖
上唔到個網
有冇人想夾 我有學生優惠要電腦
可以點樣夾
夾乜鬼 有學生優惠自己食哂佢仲好
我有AirPod Pro啦
香港人貪小便宜到痴撚線,阿豬阿狗都back to school
抵啦
你買完自己去先達賣咗個AirPods咪得,洗乜晒時間同人夾
唔該巴打
可以入手imac了
驚揾唔到人收
岩岩收到promotion email
有咩問題
限一咪買一部
有冇人知蘋果點認證education 身份?
可似會send email叫你影學生證畀佢,但好似隨機
700同你收咗佢
落完單過一陣會收到 email

請提供資料以確認你的使用資格。
訂單編號:
訂購日期:

請透過電郵向 gc_edu_hk@apple.com 提供以下文件,以確定你是否符合教育商店優惠的使用資格。傳送電郵時,請同時附上訂單編號。

如果你目前是學生,或正代表學生提交申請,你必須提供以下其中一種文件的掃描副本 (總檔案大小不超過 20MB):

現有學生證的正面
最新的取錄通知書
如果你是教育機構的教職員,你必須提供以下其中一種文件的掃描副本 (總檔案大小不超過 20MB):

現有職員證的正面 (並不接受教師證書)
聘用信
如果你已提交這些文件,則無需理會此訊息。

重要事項:我們僅要求你按照目前已註冊的合資格教育機構,提供必要資訊,以確認你符合使用教育商店優惠的資格。你只需向我們展示全名、教育機構名稱及/或標誌,以及文件的註冊日/到期日。你可遮蓋文件上的其他資訊,包括文字及相片影像,以保障你的私隱。此外,所提交的文件資料必須與此訂單的聯絡人資料相同。如果資料有所差異,請致電 800-908-988 聯絡我們。

向我們傳送這些資料,即代表你同意我們僅會使用此資料來驗證你的教育商店優惠資格。

當我們收到你的文件後,你將會收到電郵。我們會在 3 個工作天內驗證你的資格,並會於完成後向你傳送一封訂單確認電郵。如果我們在 2 個工作天內仍未收到你的回覆,我們將會取消你的訂單。如要了解更多資訊,請參閱我們的銷售政策。
再$990賣比先達
想問可唔可以用其他人信用卡俾錢?
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞