Apple 2021 back to school 優惠?

1001 回覆
13 Like 209 Dislike
依加如果買完即放都係揀AirPod Pro?
我當然係apple online 買
衰衝動買
sor 以為講緊iPad
智障定文盲?
證實鳩噏唔使本
想平平地買部MacBook Air/Pro, 到時再放咗個耳機佢有冇得諗
你嘅用途建議買air就夠晒

不過就prefer加到16GB ram
有。放心,上面都有幾個收耳機
有,想收
想問吓今次有冇得用gift card俾錢?
如果冇的話消費券就用唔到嚟用BTS優惠?
不嬲無得用gift card比education store
消費券應該係兩個原理嚟 所以我估可以
去門市買有無得用bts 優惠
同埋百老滙 豐澤有無得用
一定要交,仲會對收件人名,亦都要簽收
用 gift card 走精面全部 cut 單,唔洗諗
apple apy掛tng 咪可以用黎比錢 但要夠錢比
tng 最多入一次3000去消費卷ac 即係貴過8000 唔洗諗
姐係studio A 買都有AirPod送?
confirmed 等出貨
消費劵得
Gift card 唔得
同埋4speaker vs 2 speaker
睇戲聽歌個差別好明顯

當然如果純文書就可以講無分別咁濟
咁睇揀airpod2 最抵? Pro 版要加$700
開放 Walk-in 買更方便

Apple 香港今年再次開放學生 Walk-in 以優惠買機!今年除咗可以去網上嘅 Apple Store 個人教育商店、致電 800-908-988 訂購外,亦可以去各間 Apple Store 以優惠價購買及獲贈 Airpods。但為防炒家藉此優惠賺錢,Apple 列出條款指:「如果 Apple 確認你以非合資格購買人的身份參與此推廣活動,Apple 將會向你收取推廣優惠的差額款項。 」
半個月前買咗iMac有冇得追番
尋日買你唔CUT單都冇得追
你試咗?咁撚慘
apple store買 30日內可追番
唔知呢幾年有冇改
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞