Apple 2021 back to school 優惠?

1001 回覆
13 Like 209 Dislike
放airpod pro

https://t.me/tim9b
Apple Back To School 2021
https://lih.kg/uaFNaLX
#174 回覆 - 分享自 LIHKG 討論區

有個巴打收緊
macbook 同airpod 分開日子送
師兄買11吋定12.9吋
thanks
買咗customized mba 寫預計8月1x先送到
MacBook Air咋
本身8月頭至中
而家變咗8月中
淨係收到emaii講 送貨日期改早咗
算唔算confim
可能IPAD 11吋先有貨卦..我仲諗緊買唔買MBA
今朝8點幾已經打黎話送貨..
佢尋求扣完我錢
今日朝早send email同我講話送貨日期去到8月中
都係冇變過
仲耐過IPAD12.9吋...可能好多人買MBA..仲諗住TRADE左部舊MBP..
老實講 今代MBA性價比又真係高嘅
所以我都諗緊等多一代好..定襯而家部MBP估價仲有2千2..TRADE左佢好..但TRADE又好似話只可以網上搞..如果寄完比佢話唔值錢就唔知點算..
我以為trade係有得去門市估價添
留返比屋企人/放上網賣囉

之前唔知睇邊個post好似話咩MBA下一代會加價(?
係隔離POST見到有巴打話IPAD/IPHONE先可以去門市..遲下去APPLE STORE問問..
MBP 2012 MID..放上網唔知有冇人要..

所以見到而家教育價6999..翻新機都係6千6..好抵咁..
我覺得唔係手頭緊嘅 睇啱直接買囉
好過一直喺度心思思等

不過我唔熟apple嘢 我諗2012嘅MacBook pro都trade唔到幾多錢
咁部舊機仲幾順..我而家都係用黎REMOTE返公司..又或者開公司D野..屋企又無人會用..TRADE到就可以處置埋佢..
如果唔係突然見到佢估價仲有2千2..都未想換..
但我嗰陣時仲要買翻新機..機都用左8年..仲值2千2好似好流..
Apple個估價係講緊成部冇折舊trade到最高個價姐
你翻新機 可能計埋零件耗損 1000都唔知有冇
所以都會去問下有冇得門市估價先..未壞又唔想$0比左佢..
攞埋去先達嗰啲問囉
如果拎開出去都去問下先

晨早8點幾打黎嘈醒我話11點半前送到..等到12點終於等到..
有無巴打已經收到貨
ipad pro 11'一個禮拜前落order,無刻字,琴晚扣左信用卡錢,今朝收到
順豐送件上門,發現出貨地係深圳
係咪清緊死貨...

搭左隻普通版airpod刻左字,仲未出貨
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞