Apple 2021 back to school 優惠?

1001 回覆
13 Like 209 Dislike
岩岩收到..都係由深圳過黎

我無刻字都未扣錢未出貨..
仆街
Send完學生證叫我補資料
即日補完等咗三日 打去800908988 叫我繼續等
再等多兩日都冇任何回應 唯有再打去問
佢叫我重新再send過 唔好reply email
但明明封email寫住"reply to this email"
然後呢兩日星期六日
即係仲要再等多六日先知我張order con唔confirm到
話今日送嚟
但唔知要等到幾點
18號
一直白等 第一個call個CS仲叫我繼續等

唔急用 但好想快啲confirm 唔洗日日mon住email
佢幾年apple轉咗順豐之後就係咁
淨係講日期 但唔講幾點 上嚟之前又唔會打個電話
On99
佢岩岩叫我再send嘛
我再send就收到auto reply.
如果再唔approve先去門市搞囉

其實我張學生證佢要嘅資料都show齊 又冇反光/block住咗
唔知點解仲要補資料
我見我果個唔係順豐
但唔講幾點 要全日係屋企等
我記得七八年前仲用緊ups定dhl
嗰陣收貨係好清楚幾點同上嚟會打個電話通知

呢兩三年買幾次apple都係順豐就變咗咁
如果咁岩唔喺屋企可能又要等多兩日再送
11定12.9 ipad pro?
11...仲爭支筆..
順豐今朝有打比我大約幾點喎..不過遲左半個鐘..
未開學 唔趕住要枝筆啦
有冇買keyboard?
晨早無書讀..

冇..諗緊買Logitech..定買MOFT加個foldable keyboard好
有冇人訂咗24 imac提早收到?
Magic keyboard
用緊magic keyboard後悔
想用combo touch
點解
好貴..加上始終有macbk..應該會用筆多過打字..咁logitech有得拆開好似方便d..
可能我而家主要都係用黎開公司d file同埋remote公司部腦..用落好順..不過已經唔敢行photoshop嗰d
有得拆開,寫寫畫畫方便啲而又做到保護效果
同埋Logitech最上面仲有排功能掣,
係好user friendly
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞