Apple 2021 back to school 優惠?

1001 回覆
13 Like 209 Dislike
預左跌價
MacBook Air 16gb ram 256gb ssd 攞嚟用premiere剪片夠唔夠做
想問下買iPad pro好定iPad Air好
有咩分別
同埋大家係咪都會買筆同鍵盤?
想問下apple確認完資料之後係咪會即刻喺張卡扣錢?
代買BTS 想要Airpod Pro自用
https://t.me/gebbd
出貨前先扣
Ipad air 64gb, $4399 vs ipad pro 128gb $5999. 大家會點揀? 好似性價比 air 好d, 但驚64 gb 唔夠用遲d. Ipad pro 普通娛樂睇片上網,個spec 咁勁好似用唔著
Pro 128
不過我會等佢出新ipad
你又唔係creator嗰啲 睇片上網最平嗰款都夠做
唔該巴打
新ipad 應該沒得BTS, 諗住BTS 用airpods 補貼下平d, 同埋仲係用緊ipad mini 2, 係時候要換
我係你會揀pro 128
反正你都放AirPods 仲有得減
120hz mon已經差好遠
Thx 巴打,都係嘅ipad 一用用好多年,120hz mon 差好多?搵日去apple store 望下實乜先
去ipad頭post有得睇
尋日6點send學生證ver到依家仲未收到confirmation
黑貓派airpod 今晚都未必會收到
但係我收到啦
邊區
咁係咪之係幾張消費券一齊比都得
一張學生證買pro 同 air 2部有冇優惠?
Same
等住要隻AirPods 返工用
AirPods剛剛賣咗比先達 $900
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞