[懶人包更新啦] 絲打喺邊度買bra? (19)

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
感謝 係咪其他款bra著咗tee 顯咗個型都啱?
因為試咗幾款背心太薄又係顯 太厚嘅又太熱
唔想顯型就唯有著背心bra 但長遠唔係辦法
有啲想試買呢款
因為呢款真係好薄好薄,u記嘅無痕底底就係呢種質料,摸上手就知有幾薄了,所以太突出嘅刺繡都會現㗎,但我唔追求睇落完全無痕,魚與熊掌睇你點取捨,我攞到自己個平衡位所以好滿意啦
可能佢唔想賣比我 佢真係咁同我講
都係 好彩我兩個人去
本身偏圓盤型,買咗pj days elegance,感覺好似啱著但望落去又怪怪地 ,係咪換flower print bra會好啲
手快唔記得撳不推文 sorry
平時有著開pj days 但佢嘅花花紋真係太突出 平時著啲貼身啲嘅衫都會突曬出黎見有啲絲打話可以著件背心遮一遮 但我本身好易出汗所以著多件嘅話應該會太熱所以想係度請教下絲打們有冇啲好著而個款係普通嘅bra可以推薦下
今日去左試pjdays
一撥完肉好靚兩邊都 但一郁右邊就有空杯
有大細胸好正常 睇下細d果邊zip多個墊 或者down cup size 大果邊拎走個墊睇下點
同埋睇下會唔會過份撥胸
過幾日放工再去試下先thanks絲打
65圍或以下可以試下Comexim,有出啲滑面既唔會突之前有幾個絲打都包膠過
新人
最近啱啱出社會有閒錢去買bra 裝扮自己 點知一嚟就預到伏
上Ig見到某間h開頭嘅shop有代購aimerfeel bra覺得好qq就直踩上門市買咗 但得bra冇底底
當時個店員講話過幾日到 之後上咗去三次都俾唔到貨dm問佢就打咗一大篇嘢+出story屌
覺得唔對路一上Lihkg搵就搵到佢大名 原來
唔該曬絲打
之前訂貨都好快喎本身話一至兩個禮拜到 最後唔洗一個禮拜有
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞