[懶人包更新啦] 絲打喺邊度買bra? (19)

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
哦 原來係咁 佢有問我會唔會試其他款式
我都係上胸冇乜肉
絲打可能都係木瓜胸?
要買深杯bra
Pj 好多都好似係啱圓盤胸多啲?
你上下圍數據幾多?
我計杯既方法就90度上圍-你著既下圍(例如實際度係78下圍但著75既就用75黎計)
你就咁45度上下圍差都已經F杯 如果90度有可能係G

PJ 淨係得DAYS 款係正碼 其他係會偏細
所以你著其他系列F杯唔岩都唔出奇

上胸無咩肉可能係你無稱高個bra 黎著
啲肉墜晒係下面
第二個可能係你本身胸型係咁
例如木瓜/水滴果啲都會感覺上胸少肉啲

睇杯唔係根據肉眼睇 唔需要話覺得GHI杯好似聽落好大就唔信自己有呢個size
樓上岩呀 我70h木瓜水滴 加上我骨架唔算細 睇落都唔係超巨乳(不過都一定大過多數人)
着深色衫/鬆身 直情變隱乳除非咩界波袋
Lm
我75H (有啲着80H)木瓜胸
之前貪Pj 靚,格硬買咗80G 但係露晒乳暈出嚟
根本唔啱着
想喺香港門市買bra
上網買試過寄失同埋有色差
Sorry 手快快唔記得撳不推文
死毒撚走返出去啦
唔係紫色咩?
買80G 有冇改帶?
冇呀
因為個cup size 已經唔啱,所以改嚟都冇用
amazon jp買narue
想問呢款係直接著當bra 嘅背心?
定係我著咗bra 再著佢個款背心?
呢款係著咗bra再著嘅背心
絲著背心係因為pj days 嘅刺繡太凸,直接著t-shirt 會好透,所以著件背心打底。圖中嘅背心冰絲料,夏天著冇咁熱
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞