[懶人包更新啦] 絲打喺邊度買bra? (19)

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
我同你相反,我著左satami 某個款4年,因為一直以為自己有副乳(urderarm有個好細嘅y形),身邊d人好多都話要著功能bra改善,著左4年個y都仲係到今年睇完懶人包發現其實係皮

衣加轉哂做pj days,托得胸型好靚,又平satami勁多唯一缺點係d lace真係好凸,著衫好煩
首先你係咪真係肯定係副乳先,你睇咗懶人包未?未嘅可以望下p.15~16
我都長年以為自己有舊副乳,但原來只係皮

pj你著開咩款?著得哂唔啱?pj某d款真係會著壞胸
我真係有副乳左右唔一樣,係一節一節 ,satami係上年先開始買,pj 我記得有無咁多lace 既款嫁, 我都好唔鍾意lace
咁你留意番呢度主要淨係推一個系列 (而佢基本上都係lace 款, 因為夾棉杯難做挺身)
如果你買PJ 其他系列都有可能著壞架
明白了,我去試吓實物先, 多謝你提醒
長期著厚墊會著到個胸變形
但其實girls 有啲款我覺得都可以,係啲料好似無咁襟
唔係,建議認真睇多次懶人包,有位絲好努力做summary 再唔係就用圖片模式睇下以前嘅post,有好多包膠
睇完好sad
見到荔枝角蘭姐 好似好勁咁,有無絲打買開?
好, 我都係睇過佢個訪問先知有呢間野 以為好好添,着到肉又散晒 完全合格窩
但講真 睇完佢啲size好似得一個杯, 淨係加圍數
Work bra 唔係有鋼圈嘅咩
今日買咗個work bra
大家有咩評價
冇著過work bra 著過miracle bra同其他厚墊款
嗰墊厚到傻 就算拆咗墊都覺得嗰杯形唔啱自己
著咗兩年幾 嗰胸都俾我著到啲肉散曬
呢排追post之後先開始識揀bra 依家著days真係覺得好好著
一定唔會再買啲厚墊bra
應該話,無論厚墊/無鋼圈都會著壞胸
懶人包有圖文並茂解釋
好好奇呢d淨係改下圍嘅bra點做到著上身係貼,篇報道話d客鍾意呢個牌子因為夠貼
未睇過呢個牌子嘅實物好難講
但舉個例,倒及杯型即使空杯都唔離罩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞