[懶人包更新啦] 絲打喺邊度買bra? (19)

1001 回覆
14 Like 5 Dislike
我70h水滴最中意都係narue深杯唔好迫自己着大個圍啦
不過瘦左就嚟變細h
我身形係真係好奇怪
我上身冇乜可能再瘦
所以先睇吓邊度可以買到
因為P J都唔係好啱
拎你啲70G去改圍
再唔係試下上網買,65H要有門市試就無,除左葆露絲braologie bodibra個啲之外,但全部都矯型唔推啦
Pj好多時都包唔曬🥲
包唔曬係指壓杯,外側wire太細𠝹走左啲肉,定係指個背脊包唔到?
壓杯 很容易露點🥲
咁可能pj唔岩你胸型
試下買narue深杯款,佢鋼圈窄啲個杯深啲,都唔貴嘅,大概300-400蚊(視乎係邊到買同埋係咪新款),佢官網有時有折,不過自己睇清楚退換貨條款,我好似唔覺有得退
Narue 香港有冇地方買
之前上網買試過寄失咗
有陰影
上網買始終冇得試有啲唔知點
我明呀,唔想徙錢嘛
上網買野係一場賭博黎,但都好過無得著/ 著件完全唔岩身嘅,博一博如果真係岩著就以後唔洗煩喎
就算唔岩,都可以拎去啲平台放左去
好老實,65HI香港真係無乜地方有,就算有都好貴而且仲要係矯型
若香港開番narue就好
佢本身有冇跟一個墊?
對pj days有啲興趣 款好靚諗住去試下
想知呢間店既sales啲「知識」信唔信得過
定純粹係跑數/hea你個啲sales黎
睇懶人包度size自己黎la
有冇絲打著過hafina?
有FD 著緊, 著左大半年, 佢話都OK WOR
我都有去試, D sales我覺得係有料既, 姐係對BRA係有認識, 有著過bodibra, 比Bodibra D人冇咁hard sell.
同埋好似冇bodibra咁Cool囉
不過我未開始著, 未有太多用後感
同埋有見到懶人包話佢同咩kellylove係一樣, 但貴好多WOR
(不過hafina一個都成800...的確唔平)
講過好多次試完自己上玉如kellylove買
平幾倍呀
冇追開POST 丫嘛...
同埋hifina有人幫你較埋帶果D....個價錢當包左服務囉
如果真係著得好既, 下次會試下上網買
咁你有時間就追追啦
講緊貴7-8倍,服務費邊洗咁貴
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞