做緊最大型個間健身中心,你問我答

158 回覆
3 Like 146 Dislike
屌 講咗兩次都唔撚答

岩岩完左想續
最平開幾多先

停左幾耐先

半年

岩岩完炸
你做乜自己覆自己

岩岩完左想續
最平開幾多先

停左幾耐先

半年

岩岩完炸
你做乜自己覆自己

tg我報價
非同行玩你
真心想續
平就幫襯你
tg:becomeblues
屌 講咗兩次都唔撚答

Sorry 覺得佢都on9 佢只係想盲撐自己啲徒弟冇操腳
因為對腳係最重要係支撐全身嘅體重 如果唔操腳嘅話只操上身 到你年紀越大 膝頭關節就會好容易磨蝕晒 所以通常係肥仔或者上身重個下身嘅人 會快個正常人為年紀大而膝頭哥痛
屌 講咗兩次都唔撚答

Sorry 覺得佢都on9 佢只係想盲撐自己啲徒弟冇操腳
因為對腳係最重要係支撐全身嘅體重 如果唔操腳嘅話只操上身 到你年紀越大 膝頭關節就會好容易磨蝕晒 所以通常係肥仔或者上身重個下身嘅人 會快個正常人為年紀大而膝頭哥痛

上身都操唔大 操咩腳呀
明明係你地最叻吹水踩人話人身體差 講到唔黎做運動就會死 d價錢就海鮮價 最初sell人就開到貴一貴 夠膽死一開波開我599一個月 我第一句就同番佢講好撚貴 又即刻轉口風話 其實呢d係比對錢吾太計較既人 我心諗屌你老母咩 咁撚樣都講得出口 你條仆街仲夠膽話香港人拎著數
明明係你地最叻吹水踩人話人身體差 講到唔黎做運動就會死 d價錢就海鮮價 最初sell人就開到貴一貴 夠膽死一開波開我599一個月 我第一句就同番佢講好撚貴 又即刻轉口風話 其實呢d係比對錢吾太計較既人 我心諗屌你老母咩 咁撚樣都講得出口 你條仆街仲夠膽話香港人拎著數

吾你老母咩
吹水台自選台熱 門最 新手機台時事台政事台World體育台娛樂台動漫台Apps台遊戲台影視台講故台健康台感情台家庭台潮流台美容台上班台財經台房屋台飲食台旅遊台學術台校園台汽車台音樂台創意台硬件台電器台攝影台玩具台寵物台軟件台活動台電訊台直播台站務台黑 洞